, bir kitap okudu
Okunma: 30 Nisan 2026 23:22
2026 38. kitabı
Sümeyye Koç
8.9/10 · 72 okunma
ayy yüksek puan vermişsin okuma listeme ekleyim miii😮‍💨🫶🏾
Şahzede
Hmmm çok derin bir konu 💆🏻‍♀️ ilk kitabında bir redflag sayılabilecek olay var hani üstüne çok düşündüm suçlamalı mıyız bunun için o karakteri yoksa olağan mıydı diye 🥀 kusurlu karakterler, travmatik geçmişler ve olumsuz duygular AMA tüm bunları harika yazmış yazar 😚 üçüncü kitabı okurken psikolojim çok fazla yoruldu ama bu tamamen yazarın tüm kötü durumları çok iyi yazabilmesinden kaynaklı NEYSE özetle bence ilk kitabı pdfden okuyup sonra devam etme konusunda bir karara varabilirsin 🫶🏻 ama tam benim sevdiğim türde olumsuz duyguları başarılı işleyen bir seriydi okuyacaksan mutluyken oku üzgünken okursan seni daha da dibe çekebilir 😌 şöyle bir geriyi düşündüğümde de gerek klişeleriyle gerek yaşanan olaylarıyla ilk kitabı okurkenki endişem hiçbir şeymiş coehpxheşh AY NE ANLATTIM neyi anlatabildim bilmiyorum sorry 💗🫶🏻
Şahzede
Biliyorum ki o karakter bu kitaptan sağ çıkamayacak 😭
Şahzede
Cidden okuması aşırı zor şu an psikolojim benden hesap soracak ama neyse ehehe
Şahzede
Saat beşten beri yürüyorum eve son iki yüz metre
Şahzede
Onca arıyorum düzgün fotoğraf buluyorum geliyor bi kütüphaneci Zamanın Gölgesi I kitapların kapaklarını tekrar bu hâle getiriyor 💆🏻‍♀️ yani NEDEN diye sormak istiyorum da işte
Şahzede
Bu kitapta yaşananlar gerçekte yaşansa Berzâhın ahından kimsenin iki yakası bir araya gelmez
Şahzede
Masamdan internet çekerse biraz jjk molası