2026 133. kitabı
𝙵ı𝚛𝚝ı𝚗𝚊'𝚗ı𝚗 𝙷𝚞𝚣𝚞𝚛𝚞 Herkese Merhabalar... Sizlere ilk kitabın (#huzurunfırtınası ) severek okuduğum devamı olan ( #fırtınanınhuzuru ) ile geldim. Yaklaşık 4-5 yıl önce okumuştum. Çok da sevmiştim. Ama ne yazık ki devam kitabı bana aynı gelmedi. İlk kitapta o duyguları ne kadar derin almışsam bu kitapta biraz tıkanmışlık vardı ve yüzeysel geldi. Bölümler ve olaylarda çok hızlı gelişti. Tabi sevilen yanları hiç mi yok demeyin olmaz olur mu? Aile olmayı, duaları ve şükrü, birlik olmayı öyle güzel işliyor ki... Ne yazık ki günümüzde artık unutulan dini vecibelerimizi de özenle işleyen bir seri... Huzur ve Fırtına... İlk kitap öyle bir yerde bitmişti ki ikinci kitap gelse diye bırakmıştım. Eh biraz uzun zaman oldu ama olsun. Sanki daha dün gibi hatırlıyorum o sonu elimin kalbimde kalışını... Çok şükür ki güzel bir giriş yaptık. Huzur ve Fırtına evliliklerinin ilk başlarında biraz sorunlar yaşamış olsalar da kalplerinde olan o güzellik ile aştılar. Şimdilerde daha bir mutlular öyle ki resmen sevgi pıtırcığı oldular. (Bazı diyaloglar fazla fazla sevgi pıtırcığı idi ) Aralarına katılacak olan bir can da nasip etmişti yaradan. Ama işte yaşanacak olanlar da vardı. Kayıplar onları sınayacak, birbirlerine olan bağlılık ve hoşgörüleri onları geleceğe taşıyacaktı. Onların da sınavı vardı ve bunları aşmaları gerekecekti tabi o anları siz okuyunca bulacaksınız... O sona doğru olan bölümler neydi ya eyyy caaanıımm yazar bizi kalpten mi götürmek istiyorsun demeden edemedim . Sonra kocaman bir oh çekip şükür dedim. Yani bunu yazmasam içimde kalırdı. #fırtınanınhuzuru #seldacacomments
Fırtına'nın Huzur'uBüşra Vanlı · Herdem Kitap · 202612 okunma