2026 34. kitabı
Okunma: 23 Mart 2026 00:00
Dikkat spoiler içerir. Malorie, Tom ve Olivia ile göz bağını çıkarmadan Jane Tucker Körler okulunda 2 sene kalır ama oradaki herkes de yaratıklar yüzünden delirince kaçar. Bir kulübe bulur ve 10 yıl orada yaşar. Ancak bir gün bir adam evlerinin önüne gelir ve nüfus sayımı yaptığını söyler. Notlar tutmuştur. Notları bırakarak oradan gider. Olivia ve Tom notları evde okuyunca Malorie'nin annesi ve babasının uzak bir şehirde yaşadığını öğrenir. Notlarda bir kasabada yaratık yakaladıkları da yazmaktadır. Kör Tren adlı bir tren çalışmaktadır ve onunla gidebilme imkanları vardır. Benzin istasyonunda yaşayan arkadaşı ile konuştuktan sonra çocuklarını alıp trene doğru 50 kilometrelik bir yürüyüşe başlarlar. Zor da olsa tam tren kalkarken yetişirler. Trenin sahibi Dave oldukça anlayışlı biridir ve konuşması büyük Tom'a benzemektedir. Malorie oğlu Tom ile kavga edince ona bir tokat atar ve Tom kompartımanı terk eder. Göz bağı olduğu halde onu aramaya çıkan Malorie trende Gary tarafından trenden atılır. Tom ise Gary ile bilmeden arkadaş olmuştur. Kendi icadı olan gözlüğü yaratık yakalanan kasabaya götürmesi için Garynonu ikna eder. Olivia Malorie'yi bulur ve onlar da kasabaya gider. Malorie'nin babası oradadır. Tom'un gözlüğü de çalışmaktadır. Babası ile hasret gideren Malorie arbalet ile Gary'yi öldürür. Tom'un gözlüğü ile de yıllar sonra ilk kez dışarıya bakar. Acaba bundan sonra neler olacaktır? Keyifle okunan bir roman.
Malorie: Bir Kafes RomanıJosh Malerman · İthaki Yayınları · 20201,139 okunma