·488 syf.····Okunma: 26 Nisan 2026 11:48 Kitabı okurken o kadar duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz ki hangisine kızıp üzüleceğinize şaşırıyorsunuz. Anne Sarah 2 yaşındaki kızı kate kanser olduğunu öğreniyor ve dünyası tepe taklak oluyor. Kate tam uygun donör olacak bir kardeş yapmaya karar veriyorlar Anna dünyaya tam doku uyumuna sahip genler seçilerek dünyaya geliyor öncesi sadece doğumda alınacak kan olarak düşünülse de sonrasında kemik iliği, lökosit bağışıklık güçlendirmek için herşey alınmaya başlanıyor. En son kate böbrek nakli olması gerekir ve 13 yaşındaki anna ailesine dava açar yaşadıklarını Anna açısından düşününce ne kadar zor olduğunu annenin iki kardeş arasında birini yaşatmak isterken Anna ve abi Jesse yi ne kadar unuttuğu çocukların kendilerini göstermek için neler yaptığını okudukça beni de görün çağrılarına çok üzüleceksiniz.
Hani bazı kitaplar okunur biter ama etkisi hep sürer öyle bir kitap kalbimi bıraktığım çok beğenip çok duygu yoğunluğuyla okuduğum en son zamanlarda en çok etki bırakan kitap.
Yazarın sağlık alanında ne kadar bilgili olduğu her okuduğunuzdaki detaylarda çok güzel görünüyor.