Kitapi Uygulaması Artık App Store ve Play Store'da!
Çok yoğun bir 2 aylık geliştirme süreci, 5 aylık toplam proje süreci sonunda artık resmi olarak iOS ve Android uygulamalarımız kitapseverlere çok çeşitli kullanım kolaylığı sunacak özellikler ile beraber canlıda. Bir göz atayım, gerçekten iddialı oldukları kadar var mı derseniz, Play Store ve App Store'da 'Kitapi' yazarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Aktif olarak TÜBİTAK sürecinde olduğumuz için premium üyelik satışını yapamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz ✨
Alıntı

@yazilimsal
Kapıları araladık. İçerisi tam hayal ettiğimiz gibi!
Sude Aylardır sosyal medyanın ve sığ okur platformlarının o yorucu gürültüsünden uzak, "Kitabî" konuşanlara özel elit bir dünya kurduğumuzdan bahsediyorduk. Artık bu sadece bir vizyon değil, bir gerçek. İlk Kurucu Üyelerimiz platformu aktif olarak kullanmaya, şık alıntılar oluşturmaya ve o özlediğimiz sessiz, derinlikli edebiyat tartışmalarının tadını çıkarmaya başladılar bile. Eğer sen de bu kalabalıktan yorulduysan ve içerideki bu nitelikli kültürü inşa eden kemik kadroda yer almak istiyorsan, ilk 100 kişilik kontenjanımız dolmadan yerini ayırt. İlgini çektiyse, aşağıdaki linke tıklayarak saniyeler içinde ve kolayca aramıza katılabilirsin: 👉 kitapi.social Gürültüyü dışarıda bırak. İçeride görüşmek üzere! 📚
2.009 Gösterim
Kitapi alternatif değil,kendine özel kullanım seçenekleri ve e-kitap okuyucu olması,kullanıcılar için etkileşim ve paylaşımların farklılığı ile bence türünde bir mumara olmaya aday.Emeğinize sağlık kardeşim 👈🙏🙋‍♂️
Alperen
Teşekkür ederiz, Kitapi'yi bu denli beğenmenize çok sevindik. Amacımız kitap severlere özel yeni bir dünya inşa etmek ve bunun için her geçen gün elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz 💯
Emeğinize sağlık, 5 aylık maratonun sonunda uygulamayı marketlerde görmek ve kullanıyor olmak çok keyifli. Kitap dünyası için hayırlı ve yolunuz açık olsun☺️ 📚✨🙏
Alperen
Çok teşekkür ederiz. Bizlere inandığınız ve desteğinizi eksik etmedğiniz için minnettarız ✨📚
türkçe dil seçeneği de mevcut değil mi ? ayrıca emeğinize sağlık 👏
Alperen
Mavipati rica ederim. Kitabi paylaşımlar :)
Gerçekten çok güzel bir uygulama, arkasında ciddi bir emeğin olduğu ilk bakışta hissediliyor. İstenilen kitapları ePub ve PDF formatlarında okuyabilmek ve doğrudan alıntılayabilmek, okuma sürecini oldukça konforlu ve pratik hâle getiriyor. Okumayı sadece bireysel bir deneyim olmaktan çıkarıp daha etkileşimli bir alana taşıması da ayrı bir artı. Bu yaklaşımın karşılık bulmaması zor, yolu açık görünüyor. Emeklerinize sağlık.
Alperen
Teşekkür ederiz ✨ Uygulamayı beğenmeniz bizi bir hayli sevindirdi. Amacımız kitap severler için yeni bir dünya inşa etmek, bunu yaparken de hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak. Daha yeni başlıyoruz 💯