2026 2. kitabı
Sarı yüz gerçekten de çok iyi tanıtılmış ve reklamı fazlaca yapılmış bir eser.. -spoiler Girişi çok iddialı, fakat süreci tahmin etmesi o kadar da zor değil. Akıcılığı yavaş, karakter gelişimi eksik ve olay süreci sadece ana karakterin bunalımı ve Twitter’daki insanların görüşleri ile devam ediyor, bu sebeple gelişme kısmında pek de bir şey okuyamadığımız için sonuç kısmı eksik kalıyor. Yazar bu kitabı en fazla 200 sayfada, gerilimi yüksek bir şekilde de tamamlayabilirdi. Ana karakterin başına gelenler sosyal medya suçlamaları genelinde, bir noktada ekranı kapatınca kaybolacak şeyler için kendini fazlasıyla yıprattı. Ek olarak, okuyucuların çoğunluğunun ana karakterle bağ kuramadığını düşüyorum. Ana karakter kıskanç, sönük ve Athena’nın ölüm gecesinde odasından taslak çalabilecek biri olarak giriş yapıyor. Kitabı Athena’nın hayaletinin dilinden dinlesek nasıl olurdu diye düşündüm. Juniper’ın kitabı çalışı, yayınlama süreci, ruh hali ve bunalımını.. Kurgunun güzel olması sebebiyle 4 puanı hak ediyor fakat işlenmesi ile çok eksik kalmış.Beklentiyle okunmamasını tavsiye ederim. Sevenlerine iyi okumalar dilerim.
Sarı YüzR. F. Kuang · İthaki Yayınları · 202513,4bin okunma