Merhaba sevgili okurlar. Kütüphanecilik işlemlerinde, kitap eklemesi yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlarda birtakım güncellemeler yapılmıştır. ⬇️ ❇️ İstek yapılan bir kitabın fiziksel baskısı mevcut ise aynısının bir de e-kitap versiyonun eklenmesine gerek yoktur. Öncelik bir kitabın fiziksel baskısının eklenmesidir. ❇️ Referans siteler (satış gerçekleştiren D&R, Kitapyurdu, Kirmizikedi, BKM, idefix vb. ve yayınevleri) ile amazon kindle, google, kobo gibi mecralarında künye bilgileri ile satışta bulunan (satış fiyatı 0.-TL olanlar dahil) linki ile birlikte talep edildiği ve istekte bulunulduğu zaman eklenebilir. ❇️ Eklenen e-kitap'ın künye bilgilerinin mümkün olduğu kadar düzgün olmasına gayret edilmelidir. Sonradan yapılan kontrollerde eksik künye bilgileri içerdiği görülen eklemeler moderatörler tarafından silinebilir.
Kütüphanecilik Güncellemeleri
2 +1'leme
10,3bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Nerden istek yapıyorduk
1000Kitap Kütüphaneciler
1000Kitap Kütüphaneciler
Lütfen ya lütfen şiirlerime kavuşturun beni Allah rızası için🤲 #280083265
Kütüphaneci arkadaşlar... Baskı "bir araya getirme" yaparken bir araya getirilen baskının "ilk yayınlanma tarihi" boş ise, bir araya getirildiği tüm baskılarında ilk yayınlanma tarihini boşaltıyor. Bir araya getirme sırasında buna dikkat edelim. İlk yayınlanma tarihini yenden girmeyi unutmayalım.
Merhaba ben 1k uygulamasına yeni kullanmaya başladım ve nasıl kitap okuyacağımı bilmiyorum ve istediğim kitaba başlayamıyorum yardım eder misiniz
kultureserleri.meb.gov.tr/cocuk-kitaplari... bu kitap sitede gözükmüyor. Ekler misiniz ?? İki Anne İki Kız Oya Tatlıba
Kindle eserlerin isbn numarası bulunmuyor -harflerden oluşuyordu sanırım- buna rağmen ekleyebiliyor muyuz yani?