Puan vermedi·480 syf.··Beğendi
· "Bazen bir şeyi hayâl olarak bırakmak, onu gerçekleştirmeye çalışmaktan daha güvenlidir."
Herkese Merhaba
Spor romantizmi, uzak mesafeli aşk içeren bir kitapla sizlerleyim.
Sima Altınsoy...
Londra'da kendi markasını kurmaya çalışan mücevher tasarımcısıdır. Kişiye özel hazırladığı tasarımları ve iki arkadaşıyla güzel bir hayatı vardır .
Arkadaşının doğumgünü partisi için İstanbul'a gelir.
Demir Tural
Futbol kariyerinde yükselişte olan biridir. Arkadaşının eşinin doğum günü partisinde gördüğü kadından etkilenir. Parti çıkışı küçük bir karışıklık sonrası Sima ile tanışma fırsatı olur.
Sosyal medya üzerinden başlayan sohbet zamanla ilerler ve günübirlik ziyaretler yaparlar .
Demir, maç sırasında yaşadığı kaza sonucu sakatlanır. Sima , 5 ay boyunca Demir'in yanında olur, işlerini geri plana atar. Demir ise yaşadığı sakatlık sonrası agresif davranışlar sergiler. Tedavi biter ve verdiği röportajda ailesi ve arkadaşlarına desteği için teşekkür eder ama Sima'dan bahsetmez.
Demir'in bu tutumu Sima için kırılma noktası olur ve ayrılmaya karar verir.
Hayatındayken değerini bilmediği Sima'ya kaybedince değer veren Demir sizce ikinci şansı hak ediyor mu ?
Demir'in herşeye kendi penceresinden bakması , kariyerini herşeyden üstün tutması sinir bozucuydu. Sima'ya oh ne güzel kurtuldun dediğim anlar oldu.
Kitabın konusu güzeldi ama keşke basım aşamasında biraz daha özen gösterilseydi.