·400 syf.····Okunma: 04 Mayıs 2026 04:24 Selamlarrr
Bu seriyi okumaya bayılıyorum. Serinin ilk kitabı hala favorim olsa da üçüncü kitap yani 'hesaplaşma' da onunla yarışır benim için. Bu kitabın ana karakterlerini zaten ilk kitaptan tanıyoruz. Ki ben asla çift olarak yazılmalarını beklemiyordum şok oldum. Çünkü ana karakterimiz Allie' nin zaten uzun soluklu bir ilişkisi vardı. Dean ise tek gecelik ilişkilerle hayatını sürdüren, her türlü fanteziye açık erkek karakterimiz. Ben özellikle seride en çok Dean' i merak ettim diyebilirim çünkü kitaplarda en sevdiğim şey çapkın adamı dize getiren o kızı okumak. Ve Dean' in hayatının içinden geçen de Allie oluyor. Nasıl mı? Üç yıllık sevgilisinden ayrılan Allie, adamla karşılaşmamak için arkadaşının sevgilisinin evine kafa dinlemeye gider. Çünkü onu orada rahatsız edecek kimse yoktur. Bommm fena tufaya geldik zira evde Dean vardır ve en bilindik özelliği düşmek bilmeyen libidosudur. Eeee boş ev, eski sevgiliden kaçan bir kadın ve kuduruk bir adam. Üstüne bir de içip dağıtınca kendilerini aynı yatakta bulurlar. Allie bir daha bunun tekrarlanmayacağını savunsa da Dean öyle bir etkiye girmiştir ki libidosu o günden sonra hiçbir kadına yükselmez. Ama Allie' nin ismi geçse tahrik olmaktadır. (Sen şimdi naneyi yemedin mi xjdjdj) Birkaç kez birlikte olsalar bunun geçeceğini düşünen ikilimiz aksi gibi birbirlerine daha çok bağlanırlar. Serinin en smut içerikli kitabıydı bana göre. İki karakter inanılmaz güzel birbirlerini tamamlıyordu. Ayrıca seride en sevdiğim şey hiç bir karakterin kasıntı olmaması. Keza yine aileleriyle falan tanışacaklarında inanılmaz keyifli ortam yaratıyorlar, çok doğallar bayılıyorum her birini okumaya. Ama özellikle serinin bu kitabında en sevdiğim şey Dean' in karakter gelişimi oldu diyebilirim. Herşeyi ile kaygısız olan adam önce kaybetmeyi yaşadı sonra silkelenip kendine nasıl bir yol çizeceğini gösterdi. Kısaca ben bayıldım kitaba. Artık lütfen dizisi yayınlanabilir mi ölcem meraktan