Kayıp Diyarın tozlu yollarında, Sisli Ormanın gölgelerinde, Fırtına Kıyısının dalgalarında ve yıldızların sonsuz boşluğunda benimle kısa bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?
Sisli Ormanın kalbinde eski bir sunak vardı . Üstünde bir taşın kalıntıları vardı. Karanlık büyücü Melanpos u yenmek için kullanılmıştı. Bu emanet taş kırıldıktan sonra bu diyarın büyüsü zayıflamış ,suları azalmış ,ormanlar solmuştu .Şimdi Ay bir kehanet daha sundu .Beş yürek birleştiğinde karanlığın zincirleri kırılacaktı .
5 kişi hepsi birbirinden habersiz olarak orada birleşti. Odin bir savaşçıydı .Freyja bir şifacı .Dilda lanetten etkilenmiş bir genç .Her dolunayda kalbi durup yeniden çalışıyor. Özgür göçebe bir ozan.Ve beşinci kişi Hayat ..
Karanlık bir kulede ,zincirlerle kapalı bir kapı var ve bu beş kişi Diyarı kurtarmak için birlikte hareket etmek ve Melanpos,Fısıltılar Kraliçesi,Gölgede Tanrısı ve Ayna Kraliçe sine meydan okumak zorundalar .
Bakalım hepsinin baska nedenlerle bir araya geldiği bu beşli Diyarı kurtarabilecek mi?
Dostluk, beraberlik ve fedakarlıklarla döşenmiş bir epik anlatım bu ...
Ben fantastik sevmem diyorum ama sevmeye mi başladım ne ,bayagi sardı beni bu destan ...
Epik destanlardan hoşlanan herkese tavsiyemdir...
Odin - Beşin YeminiÖzgür Yüce