Herkes katil olabilir mi? Yoksa bazılarımızda, hatta belki de çoğumuzda bir başkasının canını almamızı engelleyen zihinsel ya da ahlaki sigorta gibi bir şey mi var?
Merhaba kitap sever dostlarım yazarın kalemi ile tanışma kitabım. Yazarın geçenlerde de netflixte bir dizisini gördüm ve izledim kan dondurucu gerilim doluydu ve heycanlı. Sanırım artık yazarın diğer kitaplarını da almaya karar verdim.
Kitapta karanlık ve insanı iliklerine kadar titreten bir atmosfer var. İki kardeşin Roy ve Carl'ın sırlarla örülü geçmişine hapsediyor okuyucuyu. Burada sadece bir suç hikâyesi okumuyoruz; aynı zamanda aile bağlarının ne kadar karmaşık ve hatta zaman zaman yıkıcı olabileceğine de tanık oluyoruz.
Kitap başlarda ağır bir dram gibi ilerlese de, sayfalar ilerledikçe temposu artıyor. Şerif Kurt Olsen cinayetleri aydınlatmaya oldukça kararlı...
Ben yazarın kalemini sevdim film gibi şimdi gidip yazarın hangi kitapları film veya dizi olmuş araştıracağım
Yazar suçun mekaniğini değil, psikolojisini anlatıyor. Eğer sadece "Katil kim?" sorusunun peşinde değilseniz, insan ruhunun en uç noktalarına yolculuk yapmak istiyorsanız bu kitap tam size göre. Ama dikkat edin; bu kasabadan çıkmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Polisiye, gerilim severlere önerebilirim yeni kitaplarla buluşmak dileği ile sevgiler.