2026 23. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2026 14:27
Kitap çok iyi gerçekten ama bir şey canımı sıkmaya başladı. Son zamanlarda kitaplarda sürekli eşcinsel karakterler çok fazla öne çıkmaya başladı. Grange'ın Cehennem Diskosu şimdi de bu kitap. Yani anlamıyorum amaç ne? Bir de kitabın sonlarında katil karakter Katrine Pratt'e evlilik teklifi yapıyor, yüzük çıkarıyor falan fakat iki sayfa sonra evlilik teklifi yaptığı kişi Alexandra oluyor :)) kafam karıştı, acaba çeviri hatasımı var yoksa ben mi birşey kaçırdım :)) Dediğim gibi kitap çok iyiydi fakat eşcinsel olayı girince 2 puan kırdım malesef. Bu arada kitabın sonunda yeni bir Hole kitabı geleceğinin sinyalini de vermiş yazar.
Kanlı AyJo Nesbo · Doğan Kitap · 2025208 okunma
Rica ederim .bu tekniği taş kağıt makas kitabında da okumuştum kafa karıştırıcı oluyor ama eğlenceli de
Aynı anda hem katrine le sevdiği adam buluşuyor hem de primle alelsandra buluşuyor aynı sayfalarda olunca öyle düşünmek nırmal ama tekrar bakınca primli sayfalarda kadın diye bahsediyor yazarı özel yapan da bu anlatım şekli.dikkatle okunca anlaşılıyor ben de ilk etapta noluyor dedim sonra anladım 2farklı kadından bahsedildiğini😁
ATİCAN
Teşekkür ederim. ::) bende acaba çeviride mi sıkıntı var sandım. Kadınların ismini karıştırıyor bazen çevirmenler.