Yazarın kalemini çok seviyorum özellikle bu kitabını aşırı övdükleri için hemen okumak istedim.
Bir aile düşünün hepsi mi şüpheli hepsi mi sorunlu valla hepsi ayrı sıkıntıMorwan ailesi baba emekli polis ama hala gizliden önemli işlere bakıyor oğlu Erwan cinayet polisi ,Gaelle kız kardeşleri oyuncu olabilmek için fahişelik yapıyor ve diğer erkek çocuk Loic o da uyuşturucu müptelası ve borsacı anne de aşırı gizemli sürekli babadan dayak yiyen bir kadın.
Şimdi böyle bir aileyi ve okurken ona göre gardınızı alın çünkü kimden ne çıkacağını asla tahmin edemeyeceksiniz dediğim gibi hepsi birbirinden manyak
Erwan çok farklı bir cinayete bakması için babası için görevlendirilir ama cesedi bulduktan sonra ve sonrasında cinayetlerin de aynı yöntemle devam ettiğini anlaması ile çok uzun yıllar önce aynı yöntemle öldüren Çivi Adam akıllara gelir onu da zamanında babası yakalamıştı ama adam öldü e o zaman bu kopya cinayet mi yoksa daha farklı bir durum mu var
Kongo,Fransa ve Belçika olarak olay yerlerinde geçiyor kitap. Başta biraz isim ve mekanlardan dolayı okurken yorulsam da sonra kitap sizi içine bi çekiyor Allahım o nasıl girdap elinizden bırakamıyorsunuz , şok üstüne şok yaşadım ve asla ama asla katili tahmin edemedim Aralarda biraz uzatmalar vardı ama genel olarak kitap çok çok iyiydi soluksuz okudum ve sonunda da devamı var çünkü soruşturma tam tamamlanmadı ,ben devamı olduğunu bilmeden aldım o yüzden dosya benim içinde kapanması için kitabı hemen alıp okuyacağım ve size de şiddetle tavsiye ediyorum