Deneme okumayı severler buraya ? Murat beyi Medcezir dizisini izleyen herkes tanıyordur. İlk defa karşılaştım kalemi ile. Kendisinin ilk denemesi olmasına rağmen çok başarılı buldum. Bazen öylesine oturursun ve ilham gelir yazarsın tam da böyle hissettirdi her sayfası. Kitabın içinde geçtiği gibi bazı kitaplar bir şey öğretmez bir şey hatırlatır.
Size günlük hayatınızdan parça parça anıları, anları yansıtıyor. Okurken bu kesinlikle ben diyorsunuz. Bunu bende yaşamıştım diyorsunuz. Beni en çok çocuk olmak bölümü etkiledi, anne olduğum için mi bilmiyorum ama günümüzde çocuk olmakta anne olmakta çok zor. Yazarımız her şeyi dizelere dökmüş. Aşk, ayrılık, acı, anne/baba olmak, çocuk olmak günlük yaşantıya dair anlara ait denemelerle ışık olmuş. Okumuyorsunuz kitabı yaşıyorsunuz kısacası.
Bu yoğunluğumun üzerine o kadar güzel geldi ki. Beni sıkmadan bir çırpıda bitti. Kısa kısa derlemeler olduğu için hatırlamak zorunda kalmıyorsunuz. Canınız sıkıldığında bir sayfayı açıp okusanız bize size biraz mola sağlıyor. Tavsiyen için teşekkürler canım Semra
—————————
“ İnsan, kendi içinden geçenleri dışarıda biri dinlemeye başladığında iyileşmez. Asıl iyileşme, kendi içindeki gölgen seni ciddiye almaya başladığında başlar. Çünkü hep sustuğun, ertelediğin, görmezden geldiğin her şey oradadır. Ve sen nihayet onlarla yüzleşmeye razı olduğunda... O gölge büyür, genişler...“
murataygen
@destekyayinlari