2026 135. kitabı
𝗠𝗶𝗻𝗱𝗳𝗰𝗸 ~𝗥𝗶𝘀𝗸~ Herkese Merhabalar... Sizlere okuyalı epey olan ama yeni paylaşım yapma fırsatı bulduğum kitabım ile geldim. Ne kitaptı ama Yalnız ben inşallah çok beklemeyiz diyemeden 2 hatta 3 çıktı ama alamadım. O ayrı konu. Neyse alacağımız kitap olsun ya illa ki alınır. Satış rekorları kıran bir yazarmış ama ben ilk defa tanıştım. Neden olduğunu da tabi ki anladım. Anlatım güzel tabi bunda çeviri de etkili güzel bir çeviri olmuş. Kapak ve iç tasarım detaylarına ben bayıldım. Veee tabi ki iyi ki bu güzel seri ile tanıştım okudum dedim. Aaa unutmadan yetişkin okurlar için notunu da ekleyim. Bence hikaye şahane ve de klişelerden uzak. Bizim yazarlarımız da bu tarafa doğru gitse ne iyi olurdu. Neyse neyse o topa girmeyim. Lana Myers ve Logan Bennet ile tanışın... Ahh derim ki kadınları kızdırmayın, onlara intikam almak isteyeceği şeyler yaşatmayın... Kat kat fazlası gelip dolaşıp bulur ki Lana da ona yapılanların intikamını istiyor. Onu yaşadığı için şanslı sayanlar olabilir, ölü sananlar da olabilir ki zaten öldü biliniyor. Ama o tüm kinini yanına alıp yaşadıklarını yaşatmadan ölmemeye ve öldürmeye kararlı... Logan ise bir FBI ajanı üniversitede ne olduğunu bilmediği bir sınava tabi tutulup buralara kadar gelmiş. Üstelik en iyilerden de olmuş. Lana yıllardır ilmek ilmek işlediği planlarını hayata geçirip, intikamını almak için harekete geçer. Hem de ne geçmek ama Ama atladığı ufak bir şey vardır. Aşk geliyorum demez değil mi? O cinayetleri işleyip, intikamı uğruna canları alırken Logan ise onu bulmaya çalışan bir FBI... Daha neler yazmak isterim ama zaten tadı damağında kalan son dilim fıstıklı baklava gibiydi yazarsam olmaz. Devamlari da geldi bile ama ne sondu ya... #mindfickserisi1 #seldacacomments
Mindf*ck 1: RiskS. T. Abby · Artemis Yayınları · 2026562 okunma