2026 28. kitabı
ZİHİN SARKACI Kalpleri birbirine ne kadar bağlı olsa da güvenin olmadığı bir ilişkide sağlam temeller atmak zordur. Ferah, aşkı ve güveni arasında gidip gelirken, sevdiği adamın üzerine yağdırdığı karları bir türlü eritemez. Üstelik içinde ondan bir parça taşıdığını öğrenmesiyle aynı süreçte babasının vefat etmesiyle kendini içinden çıkılması zor bir döngünün içinde buluyor. Bir yanda karısı, bir yanda kendi kimliğini ve gerçek benliğini bulma çabası.. Hayatının bir anda tepetaklak olması Adsız’ı da derinden sarsıyor. Sonunda gerçek annesini ve babasını bulan Adsız, aklındaki tüm soruların cevaplarına birer birer ulaşmaya başlıyor. Nasıl doğduğunu, neden terk edildiğini artık öğreniyor. Kartlar yeniden dağıtılıyor ve adsız hayatına mal olan herkesin hayatını bitirmek için yeni planlar yapıyor. Tüm bu yaşananların ardından kalbinin ve zihninin arasında kalan adsız karısının hamile olduğunu öğreniyor. Serinin devam kitabı olan #ZihinSarkacı, Adsız’ın geçmişine dair pek çok sırrı, hatta ismini bile öğrendiğimiz aksiyon, gerilim ve yer yer dramın yoğun olduğu birazda aşk kokan bir eser. Okurken Ferah'a ne kadar kızsamda bir yanımda hak vermedi değil Yan karakterler ise ayrı bir başarı her biri o kadar iyi kurgulanmış ki kendinizi kitap okurken değil, bir dizi izliyormuş gibi hissediyorsunuz. Olay üstüne olay varken yazarın kitabı insanı kalbinden vuracak bir sonla bitirmiş olmasından bahsetmiyorum bile. Türü sevenler mutlaka incelesin Not: Kitap yetişkinler için ve argo kelimeler içermektedir.
Zihin SarkacıSelin Şafak · Hasrem Yayınları · 202540 okunma