Puan vermedi·376 syf.····Okunma: 07 Mayıs 2026 23:00 Cerrah , gayet akıcı ve sürükleyici polisiye bir eserdi. Eğer gerçek suç/polisiye alanlarına meraklıysanız okurken keyif alırsınız,bende öyle oldu. Ancak şunu da eklemeliyim ki katil sizi şoka uğratacak biri değil zaten tahmin edebiliyorsunuz. Her sayfasını katil kim diye çevirmek yerine onun motivasyonunu ne düşüncesi ile çeviriyorsunuz.
Tipik bir polisiye romanı aslında. Bir seri katilimiz var ,avlanıyor. Dedektiflerimiz olayı çözmeye çalışıyor. Kadınlar ve kadınlar için iş dünyasının acımasızlığı gayet güzel bir şekilde yazılmış. Okurken hem düşünüyor hem sinirleniyorsunuz.
Bu vahşetin yanı sora kitapta beni en çok düşünmeye iten unsurlardan biri katilimizin sadece kötü olması oldu. Diğer faillerde gözlemlenen arka plan hikayelerinden hiçbirinin izi yok onda. Aile içi şiddet, kötü bir çocuklu gibi. Sadece kötü. Bu biraz sarsıcıydı.
Bu tarz kitaplarda çok da yapılacak bir yorum olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Genel hatlarıyla beğendim. Oku-geç kitaplardan biriydi benim için.