2026 26. kitabı
Herkese merhaba bu ayın bir diğer kitabını bırakmaya geldim. Gözleri En Güzel Yeri Öncelikle belirtmek isterim ki asla her yaş grubuna önereceğim bir kitap değil. Rahatsız edici bir içeriğe sahip ama unutmayalım ki bu bir kitap. Başlarda oldukça sıkıldığım sonlarına doğru oldukça meraklandığım bir kitap oldu. Annesi ve babası ayrılmak üzere olan kahramanımızın ilginç çözüm yöntemini hayretler içinde okuyoruz . Rahatsız edici ama bir o kadar da akıcı bir havanın içinde. Babasının evden gitmesi üzerine Ji Won’un hayatı yerle bir olmuştur,küçük kardeşi deli annesi ki bence deli ve deli annesinin eve bulup getirdiği sevgilisi… En başında sorun gördüğümüz karakterler silsilesi kimseyi sevmedim hatta kimseye hak vermedim… Ama toplum baskısı ,bozuk psikoloji kendinden başka bir şey düşünmeyen bir anne ve intikam almaya zorlanan JW… Aklınıza gelecek en ağır şekilde alınan intikamlar üzerine karanlık bir serüven sizlerle… Nedendir bilmiyorum ama ben anneden öyle nefret ettim ki kitabı başlatan balık gözlerinin tetiklemesi bile bence anne yüzündendi. Bu gerilim dolu kitabı kısa sürede okudum eminin türü sevenler de hayretler içinde okuyacaktır.
Gözleri En Güzel YeriMonika Kim · The Kitap · 2026141 okunma