2026 20. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2026 00:00
Kaylie Smith // Phantasma Herkese iyi akşamlaaaarrrr. Bu akşam size sürükleyici bir fantastik kitaptan bahsedeceğim. Hemmen konusu geliyor her zamanki gibi Ophelia annesini salonda öl* olarak bulduktan sonra yıllardır eğitildiği ritüeli yapıyor, ailenin bir sonraki ölüm cadısı oluyor. Ophelia aile mirası için ne kadar evde kalıp içe dönük olduysa kız kardeşi Genevieve o kadar bağımsız o kadar dışa dönük bir kız olarak yetişmiş. Annenin ani kaybından sonra annesinin bankalara borcu olduğunu öğreniyoruz. Banka kısa süre içinde eve el koyacak, para bulabilecekleri tek yer şehirde insanların fısıldayarak konuştuğu Phantasma oyunu. Annesinin tüm öğretileri şeytanlardan uzak durmak ama kalan tek ailesi Genevieve’i kurtarmak için de şeytanların yönettiği oyuna katılmak zorunda. Ophelia katılmadan önce bir ruhla karşılaşıyor. Ruh ona buraya hapsolduğunu, kurtulmak için bir kalp ve bir anahtara ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Ophelia Phantasmaya geldiğinde bu ruhla tekrar karşılaşıyor. Ruh kızla anlaşma yapmak istiyor, yarışma boyunca kıza ihtiyaç duyduğu her an yardımcı olacak, kız da Blackwell’in aradığı anahtarı ve kalbi bulmasına yardımcı olacak. Başaramazsa ömründen 10 yıl blacwell’in olacak. Oyun başlıyor, iki tane kural var; birincisi hayatta kal, ikincisi sakın aşık olma. Kitabımızın konusu böyle genel olarak. Ophelia bu yarışmayla güçlerini öğrenirken yardım etmeye çalıştığı yakışıklı fantom Blackweell’le yaralarındaki çekime de karşı koyamayacak elbette. Bazı kanlı ve vahşi sahneler, bazı +18’li cinselli sahneler var ama muhatap olduğumuz kişileri okuduğunuzda gözünüze çarpmayacak detaylar bunlar. Oldukça akıcı olduğunu da belirttikten sonra yetişkinler için olduğunu tekrar belirttikten sonra tavsiye ediyorum arkadaşlar
PhantasmaKaylie Smith · İndigo Kitap · 2026130 okunma