Şeytani Oyunlar #1

9786258642001
Ciltli

2026 38. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2026 22:50
Merhabalar Dark, gothic fantasy ve paranormal korku türlerinin harmanlandığı hikâyeleri seviyorsanız size Phantasma dan bahsetmeye geldim. Hikâye, New Orleans’ta nesillerdir ölülerle iletişim kuran
2026 39. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2026 14:27
Kitabı bitirmeden yorum yazmak istedim. Bitirince bir daha güncellerim muhtemelen. Spoiler olabilir! Kitabın kapağına bakınca diyorsun ki kesinlikle karanlık fantastik bir kitap okuycam. Çok iyi bir
2026 44. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2026 23:27
Helloooo Sizlere beklentimin üstünde başlayıp ilerledikçe hayal kırıklığına sürüklenen bir kitapla geldim.
2026 14. kitabı
Kitabın kurgusu çok sürükleyici. “Hayatta kal ve aşık olma” diye iki kuralı olan bir yarışma, labirent gibi koridorları olan perili bir konak, şeytanlar, korkularının cisimleşmiş hali… atmosfer gerçekten iyi kurulmuş. Özellikle New Orleans estetiği ve gotik hava kitaba ayrı bir karakter katıyor. Blackwell konusuna gelince… evet, o klasik kötü görünümlü ama aslında karmaşık erkek karakter kalıbı. Kibirli, gizemli, tehlikeli, ama bir o kadar da çekici. Bu tip karakterleri seven varsa zaten kitabı gayet sever. Ama bu tarz sizi çok çekmiyorsa biraz “üfff anladık tamam” gelebilir. Yine de ikili arasındaki gerilim ve karşılıklı iğneleşmeler gerçekten keyifli, diyaloglar sıkıcı olmuyor. Beni en çok etkileyen kısım OCD’nin “Gölge Ses” olarak hikayeye dahil edilme şekliydi. Çok doğal ve zorlamadan işlenmiş, bu yüzden Ophelia çok daha gerçek hissettiriyor.
2026 26. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2026 13:15
Herkese Merhaba, Evet yurtışında baya sevilen ve övülen ama asla oyle olmayan bir kitap daha okuduk... bir kerede balon cıkmayın yaaa... aslında kitabın konusu iyi guzel ama yazar bence asla
Fantastik
Phantasma-Kaylie Smith
2026 3. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2026 07:18
Phantasma'ya hoş geldiniz. Oyunun sadece iki kuralı var:Hayatta kal ve sakin aşık olma! "Karanlık, davranışlarıyla ışıkta yüzleşmekten korkanlar içindir" Şeytani oyunlar serisinin ilk kitabı Phantasma kitabını bayılarak okudum. Ophelia annesini kaybettikten sonra evin bütün sorumluluğu onun üzerine kalıyor ve bunlarla başa çıkmaya çalışıyor. Kız kardeşi Genevieve ortadan kaybolunca onu bulmak için Phantasma isimli bir oyuna katılmak zorunda kalıyor. Kitapdaki olaylarinda bu kısımdan sonra temposu artıyor. Çünkü oyunda birbirinden tehlikeli ve her seviye daha zorlaşan 9 seviyelik oyunlardan oluşuyor. Ophelia Phantasma'da hayalet olan Blackwell ile karşılaşıyor. Ve bir anlaşma sonucu birbirlerine yardım ediyorlar. Blackwell karakteri kitapta en sevdiğim karakter oldu. Orpelia'nin her daim yanında olması ,ona yardım etmesi ve onu sevme tarzı çok güzel yazılmış. Orpelia ölüm büyücüsü oldugu için güçleri diğer insanlardan daha farklı oluyor. Bu oyunun en onemli kurallarindan biri de asik olmamak. Ama tabi bazı olan durumlar sonucunda bazı kurallar çigneniyor. Orpelia'nin her seviyeyi geçtikçe güçlenmesi de güzeldi .Her seviye güzel kurgulanarak yazılmış ama içlerinde en sevdiğim seviye oyunu ile 9.seviye ihanet oldu. Burada Blackwell'in geçmişini neden bir şeyleri hatırlayamadığıni öğreniyoruz. Çiftin arasındaki uyum ve tutku çok güzel yazılmış. Okurken beni hiçbir şekilde rahatsız etmedi. Orpelia'nin ailesi hakkında gerçekleri öğrenince şaşırdım. Kitabın puntolar da büyük olduğu için kolaylıkla okunuyor. Sonu da beni çok tatmin etti. Benim için bu ayın favori kitaplarindan biri oldu .Puanım:10/10
Blackwell, Blackwell, Blackwell
2026 25. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2026 10:03
Phantasma’ya hoş geldiniz! Bir kez daha büyük beklentilerle başladığım ve beni haklı çıkaran bir kitabı daha bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kesinlikle beklediğime, yabancı booktok ortamlarında görüp görüp iç çektiğim günlere değdi! Hikâye, New Orleans’ta yaşayan ve ölülerle iletişim kurabilen Grimm kadınlarını konu alıyor. Annesinin gizemli ölümü sonrası Ophelia hem yasla hem de aile mirası olan büyüyle baş başa kalıyor. Kardeşinin kaybolması ise onu, tehlikeli ve büyülü bir yarışmanın içine sürüklüyor. Phantasma’ya hoş geldiniz, burada en büyük korkularınızla yüzleşeceksiniz! Karanlık, gotik, kasvetli ve eski havası, karakterleri ve bol diyaloglarıyla benim bütün beklentilmerimi karşıladı. Özellikle Caraval hikayesine çok benzettim! Ama kesinlikle daha karanlık ve günah dolu bir versiyonu Bir sonraki kitap Enchantra’yı dört gözle bekliyorum! Umarım hemen gelir (mesela yarın) duy sesimizi @indigokitap !!!
2026 15. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2026 22:22
Size yeni bir kitap önerisiyle geldim: PHANTASMA! Senenin favorileri arasına giren 2. favori kitapla geldim! Tek kelimeyle muhteşem! Bazı kitaplar sizi içine çekerken aynı zamanda derin bir huzursuzluk hissi de uyandırır... ve bu da tam olarak onlardan biri. Kitabı okumak, karanlık bir koridorda yürümeye benziyor; geri dönemiyorsunuz ama nereye gittiğinizi de bilmiyorsunuz. Gerçeklik ve yanılsama iç içe geçmeye başlıyor ve sonunda neye inanmanız gerektiğini unutuyorsunuz. Özelikle blackwell!! Her meleğim dediğinde Ophelia gibi karnımda kelebekler uçuştuu Bu hikâye size kesinlikle tek bir şey hissettiriyor: Bir kere açılan bazı kapılar bir daha asla kapatılamaz. Kesinlikle herkese göre değil... ama eğer karanlığa ilginiz varsa, sizi tamamen içine çekecektir. "Bu hikâyede güvenebileceğin kimse yok."
2026 53. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2026 23:29
Çok büyük bir potansiyeli olan ama beni hayal kırıklığına uğratan kitapla geldim. Kısaca konusundan bahsedecek olursam. Ophelia, annesinin ölümünün ardından ailesinin cadılık mirasını devralmak
2026 20. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2026 00:00
Kaylie Smith // Phantasma

Kaylie SmithYazar · 0 kitap
Kaylie Smith is a writer and lover of all things magical and fantasy. She grew up in Louisiana where she frequently haunted bookstores and practiced her writing craft. After getting her BFA, she decided to fully pursue her dream of being an author and writing books in the romantasy genre. Her first series, the HEARTLESS FATES trilogy published from Disney Hyperion and her adult romance debut, PHANTASMA, is out September 2024. When she isn’t writing or reading, she can be found at home with her Australian Shepherds, talking to ghosts, or dusting her growing collection of knitted frogs.