Tamam zaman var yetiştin sena
2026 5. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2026 20:31
İncelemeye başlamadan önce herkese selamlar uzun süredir yoktum çünkü hayatım inanılmaz derecede yoğun ve karmaşıktı. Bu nedenle önceden okumuş olduğum bu serinin incelemesi bu kadar gecikti. Geçenlerde dizisinin ikinci sezonunun fragmanını yayınlanmasiyla artık dedim Sena yaz artık şu incelemeyi ve kisacik olan aciklamam da bittiğine göre kitaba geçebiliriz. İlk başta yine her zaman olduğu gibi spoilersiz konusacagim. Kitabı ve seriyi oldukça beğendim. Beklediğimden daha cok bile beğendim diyebilirim hatta. Büyük oranda karakterleri de baya sevdim ama Ravi ve Pip bir baskaydi tabii ki. (Onları özlüyorum) Serinin ikinci kitabı inanılmaz derecede sürükleyiciydi okulda veya evde müsait olduğum her an elime alıp okudum ve asla bırakamadım. Hatta bu kitabın gizemini ilkine göre daha iyi buldum. Sonuclanmasini da aynı şekilde. Birde geçen incelemede ikinci kitap için not alacağımı söylemiştim şimdi o notları sizinle paylaşıyorum. (Bundan sonrası spoiler içericektir!) Max Hasting: Daha önceden de sorunları olan biriydi ve mahkeme gününden önceki gün felaket partisindeydi. (şantaj yapmış olabileceğinden şüpheleniyorum.) Ant ve Lauren: Ant, Connor'ın yakın arkadaşı olmasına rağmen hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. (fazla tuhaf değil mi?) Bu işin içinde bir iş olabilir. Layla Mead: Kim olduğu belli değil bir sahte hesap. Jamie'yi uzun süre kandırmış. Şüpheli mesajları varmış. Luke Eaton: Nat Da Silva'nın şuanki sevgilisi. Belki Jamie'nin Nat'i sevdiğini biliyordu o yüzden de Jamie'ye bir şey yapmış olabilir diye düşünüyorum. (Az öteden salla Sena) Pip değişmeye başladı. Eskisinden farklı davranıyor. (Kızı delirttiler en sonunda.) Asla tutturamadim buara da bildiğim şeyler oldu da Charlie Green'i hiç listeye bile almamışım. Benim aptalligim muhtemelen çok takılmayın. Stanley'i de sevdim ben baya. Yine olan masumlara oldu. Max Hasting bu kitapta beni baya delirtmişti hatırlıyorum. Umarım dizide de çiftlik sahnesinin hakkını verirler. Son bir şey daha kitabın sürekli gri alanda durması benim baya hoşuma gitti. Adalet var ya da yok demiyor. Adaleti kendin sağlarsın mesajını vermek istemiş. Pip'in yavaş yavaş gri tarafa geçmesi ve değişmesi de bu kitapta baya iyi işlenmiş. Son kitapta zaten zirveye oynuyor. Eğer bu tarz bulmaca tarzı cinayet işlerini seviyorum ve hafif bana mesajlar da versin karakterleri iyi yazılmış olsun diyorsanız okuyun.
İyi Kız Kötü SonHolly Jackson · Epsilon Yayınevi · 20221,742 okunma
Bu kitabın yeri bende çok ayrı ya 🥹❤️‍🩹
sena
Cok güzel bir seri gerçekten
benimde artık okumam lazım ikiyi ama ne zaman başlasam beşinci sayfada bırakıyorum 😩
sena
filepenyez ✯ güzel olurr😽