Puan vermedi·448 syf.····Okunma: 09 Mayıs 2026 00:29 Laurent Gounelle, bu romanında bizi Paris sokaklarında psikolojik bir yolculuğa çıkarıyor. Hayatın anlamını, özgürlüğü ve insanın kendi potansiyelini keşfetme sürecini bir kurgu içinde ustalıkla anlatıyor. "Paris’in sembolü Eyfel Kulesi’nin tepesinde, hayatından vazgeçmek üzere olan bir adam ve tam o an karşısına çıkan gizemli bir yabancı. Tek bir şartla hayatını kurtarmayı teklif ediyor: Bundan sonra ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacak!
Kendi hayatının efendisi olmayı başaramayan Alan, bu gizemli oyunun içinde aslında kim olduğunu keşfedebilecek mi? Sürpriz sonuyla sizi ters köşe yapacak, kendinize dair çok şey bulacağınız bir başucu kitabı."
Laurent Gounelle’in dünyaca ünlü bu romanı, sadece bir hikaye değil; bir kişisel dönüşüm rehberi. Kendi hapishanelerimizden nasıl çıkacağımızı, başkalarının beklentilerinden nasıl sıyrılacağımızı etkileyici bir dille anlatıyor.
Okuma listenize mutlaka ekleyin!
#TanrıDaimaTebdiliKıyafetGezer #LaurentGounelle #Roman #InstagramKitaplığı #PegasusYayınları