·296 syf.····Okunma: 09 Mayıs 2026 20:22 Hellooo
Sizlere okuması kolay olacakken esas kızın bencilliğiyle saç baş yolduran bir kitap getirdim.
Karakterimiz Kate Smith ama biz onu daha çok gereksiz bir şekilde Mercedes Lee Loveletter olarak okuyoruz.
Kendisi bir yazar ve kurgu yazmakta tıkandığı bir anda ilham perileri onu en olmadık yerde arabasını bıraktığı tamirhanenin kafeteryasında buluyor. O kafeteryada oturabilmek için hastalıklı derecede kendi arabasını, ailesinin ve arkadaşlarının arabalarını oraya götürüyor ve günlerce bedava kahve ve çörek eşliğinde romanını yazıyor.
Fark edilmeyeceğini düşündüğü anda ise Miles'a yakalanıyor. Ama kız o kadar arsız ki bir baktık Miles'ı kitabı için kullanmaya başlamış bile.
Üstüne bir de saçma derecede yalanlar söylüyor. Mesela eski sevgilisiyle aynı evde yaşadığını söylemek yerine gereksiz bir yalanla olayın üstünü örtüyor. Ama en büyük yalanı ismini gizleyerek söylüyor.
Miles ise uzun süreli ilişkisinden yeni ayrılmış. Kıskanç ve sahiplenici bir tip. Yaşadığı sıkıntılı ilişkiden sonra biraz güvensiz ve ciddi ilişkilerden uzak yaşamak istiyor. Bu tercih Kate/Mercedes'e kadarmış.
Off kızın yalanlarını bu kadar çabuk affetmesini kabullenemiyorum. Keşke biraz burnunu sürtseydi!
Kate'in ayrılmalarından çok ilham perisini kaybettiği için üzüldüğüne eminim ama ispat edemem.
Baştan sona Miles'ı çok güzel kullandı. Miles da buna izin verdi. Eh alan razı veren razı bize diyecek söz yok!
Seri beş kitaplık bir seri ikinci kitap Sam'ın hikayesi. Merak etmedim desem yalan olur. Yinede alır mıyım almaz mıyım hiç emin değilim.
Öneri kısmında ise romantik kitap kıtlığımız olduğunda yani yoklukta okunabilir ama waaow mutlaka alın diyeceğim bir kitap değil maalesef..
İster alın OKUYUN ve OKUTUN karar sizde
KitapRüyasından Sevgilerle