Bir şiirin ince sızısıyla başladı her şey... Hiç ummadığım bir anda yollarımız kesişti. Sanki kelimeler, sizin kalbinizden geçip şiire dönüşmek için dünyaya gelmiş gibi... Zarif ruhunuzdan süzülen her cümlede ayrı bir duygu, ayrı bir iz var. Parmaklarınızın kâğıda bıraktığı o şiirleri okumak için tarifsiz bir heyecan duyuyorum. Bazı insanlar insanın hayatına sessizce dokunur ama izi hep kalır... İyi ki yollarımız kesişmiş, kıymetli yazarım. Kelimeleriniz kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunuzu bilmek çok özel. Aslı Özgür 💕🌸
Duygu ve Düşünce
··1 alıntı·
2.045 Gösterim
Sevgili Aslı Özgür hanımın zarifliği, senin zarif sunumunla birleşince mükemmel bir nüans oluşturmuş. Keyifle oku canımın taa içi ❤️🥰😘
Çok teşekkür ederim canımm Özlemimm❤️😍😘🌸
Görsele aşık oldum🫠 Kıymetli yazarımızın yüreği gibi kaleminden akan her sözcük de kalbe dokunur türden. Keyifle okuyasın caniçim♥️📚
Kesinlikleee😍Çokk teşekkür ederimm Caniçimm🙏🌸
Şu güzel karenin yanında benim birkaç ufak armağanımın esamesi okunmaz. Böylesi güzel kalplerin, zarif ruhların teşekkür kompozisyonları da ayrı bir etki bırakıyor insanda. Evet iyi ki diyorum iyi ki hayat yolunda karşılaştık.Meldacığıma vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Kitaplarıma olan alakanız beni onurlandırdığı gibi sağlam yürekli ve güçlü insanlara ulaşmış olmak da gururlandırıyor. Keyifle okuyun. 🙏🙏🙏🫶
Sadecemoonlight
Sizin kaleminizden dökülen bir kitaba da böylesine bir kare yakışırdı layık olmaya çalıştım beğendiyseniz ne mutlu bana bende sizi tanımaktan onur duydum.Çok teşekkür ederim😇💕
Dekorasyon mükemmel kitaplarda harika gözüküyor 🌸
Teşekkür ederim canım🌸