2026 36. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2026 15:08
Dua etmek sadece istemek değil, bir varoluş biçimidir. ‎Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere tasavvufi tarzda yazılmış bir kitapla geldim ‎Yazarımız bize yine içimize dokunacak satırlar bırakmış. 14 bölümde duanın ne olduğunu, nasıl yapmamız gerektiğini, hayatımızdaki yerini ve daha fazlasını bizlere anlatmış. Bitmek bilmeyen koşuşturmacamızın içinde unuttuğumuz en kıymetli hazineyi, duayı bizlere hatırlatmış. ‎Dua sadece talep etmek demek değildir. Yazarımız bize bunu en güzel şekilde anlatmış. Okurken ruhumuzu rahatlatmış. Bölüm bölüm olması ara ara aç oku, ferah bul der gibi. ‎Tam ihtiyacım olduğu anda imdadıma yetişti desem yeridir. Ben hep dua etmeyi bilmediğimden yakınırdım, sanki sadece talep ediyormuşum gibi gelirdi. Evet şükür de ediyorum ama hep eksik gelirdi. Şimdi tamamlandım. ‎Okuyup bitirip kenara bırakacağınız değil hayatınızda sizinle beraber yürüyecek rehber bir kitap. Sizin için dua ne demek? En sevdiğiniz dua cümlesi hangisi? Yorumlarda buluşalım. ‎Yazarımızın kalemine sağlık Mecit Ömür Öztürk
Duayı Yeniden KeşfetmekMecit Ömür Öztürk · Hayy Kitap · 202696 okunma