2026 23. kitabı
okudumbitti •Biz kırıldıkık daha da kırılırız Ama katil de bilmiyor öldürdüğünü Hırsız da bilmiyor çaldığını Biz yeni bir hayatın acemileriyiz Bütůn bildiklerimiz yeniden biçimleniyor Şiirimiz, aşkımız yeniden. Son kötü günleri yaşıyoruz belki İlk güzel günleri de yaşarız belki Kekre bir sey var bu havada Geçmişle gelecek arasında Acıyla sevinç arasında Öfkeyle bağış arasında •Biz kırıldık daha da kırılırz Doğudan Batıya būtún dünyada Ama kardeşin kardeşe vurduğu hançer Iki ciğer arasında bağlantı kurar ... Bir çiçek nasil açıliyorsa kendiliğinden Bir kuş nasıl uçuyorsa Oyle sever, çalışır insan, Kıraçlar çarptikça dağlara Gül göçürür şafağından Doğanın altın şafağından insanın altın şafağından Tarihin altın şafağından Bir kırıldık daha da kırılırız Kimse dokunamaz bizim suçsuzluğumuza. ... •Zaman mı? değil zaman. Akan zaman değil mesafelerdir. Yine ben ve şiir kitabı önerisi gelsin. Ben okurken her duyguyu yaşadım ve sizlere etkilendiğim mısraları sizlere bırakıyorum. Sizlerin de sevdiği şiir kitapları varsa önerilerinizi bekliyorum. #kitapönerisi #şiir #cemalsüreya #beniöpsonradoğurbeni #kitaptanıtımı
Şiir
Beni Öp Sonra Doğur BeniCemal Süreya · Yapı Kredi Yayınları · 20191,974 okunma