···Okunma: 12 Mayıs 2026 16:10 Kitabı bitirdikten sonra ilk iş kendime kızmak oldu. Senin yapacağın işin de diye başladım bayağı bi sektirdim.
Niye mi?
Niye daha önce okumadım diye tabi.
Yazarın daha önce Tol adındaki kitabını okudum, yalan yok şuan konuyu hatırlamıyorum ama beğenmiştim diye aklımda kalmış. Okuduğum yazarlardan bir kitap seçeyim derken bu kitabı buldum. Yorumlara baktım beğenilmiş. Kütüphane de baktım var. Daha ne olsun helva yapsana....
Yalnız kitap rakı ve bira kokuyor haberiniz olsun. Su yerine desem abartmış olmam
Hoca, Baba, Amca ve anlatıcı olan ben karakterlerinden oluşuyor. Ben olan bazen yeğen bazen oğul oluyor haliyle.
Kitabın ilk bölümünde bu Dörtlü ekibin kendi aralarında geçen olaylar anlatılıyor. Kişilerin birinin komünist birinin sosyalist birinin de hoca olması, birbirleriyle atışması keyifli bir okumaya neden oluyor.
İkinci bölümde ise ben olan karakterin yaşamında karşılaştığı kişiler ile aralarında geçen olayları anlatıyor. Yine güldüren yine duygulandırma hikayeler.
Gülmeye keyiflenmeye çok ihtiyacımız olan bu günlerde ( 24 sene falan) ilaç niyetine reçetesiz de olsa alın okuyun. Keşke 500 sayfa falan olsa