2021 27. kitabı
İnanamıyorumm. Serideki en sevdiğim kitabın yorumunu yapmamışım.Şimdi diziyi izledim bakarken farkettim. arkadaşlar maalesef ben diziyi hiç beğenmedim.Garett gayet güzel yapılmış ama şimdi yani dizide çok iyi yapılmış kitapta da çok iyi bir karakter de zaten çok anlayışlı çok espriydi çok yakışıklı dizdeki ile neredeyse birebir aynı olmuş yani. Ama maalesef ki çağımızın hastalığı kitapla dizi maalesef bambaşka olmuş. Kitabı güzelleştiren o atışmaları hanna nın taraf sokmaları olgun duruş maalesef ki diziye yansımamış. Konuyu tamamen bambaşka bir yere çekmişler en sevdiğim sahneler maalesef ki yoktu. Mesela Hanna nın içki içtikten sonra odada beraber geçirdikleri bir uykulu bir sahne vardı onu ben çok beğenmiştim dizi de yoktu mesela garettın hannanın justen ile buluşacağını duyduğu sahneden sonra delir işionun odasını basışı hatta şey diyordu o çok güzeldi fluferınım ben diyodu  o çok güzeldi o yoktu yani bir çok aslında en güzel sahneyi koymamışlardı ayrıca tucker o kadar kötü karakter yapmışlar ki kitapta uzun boylu dağ gibi sessiz babacan bir karakter dizide ev hanımı gibi bir şey yapmışlar yani kısa boylu değişik yani umarım bu sadece benim şahsi fikrimdir benim gibi bu kitabı çok seven diziyi de çok seven insanlar olur aynı hisleri hissetmeyiz umarım ama yıkıldım bugün ya çok üzüldüm şey mesela yapıldı mı yapılıyor bence kimyaları da iyi değildi de bence çünkü bir örnek var önümüzde yani ilya ile hollender mesela dünya çalkalandı aralarındaki kimyada yani yapıldı mı yapılıyormuş bence ayrıca ben şunu da söylemeden geçemeyeceğim kitap tayken hanna nın mesela simsiyah ve ciddi renklerde giyinip mutlaka ki renkli saç tokası takardı onu falan da yapmamışlar mesela çok üzüldüm ya ve ben bu kitabı okuyalı yıllar oldu hala bu detayları hazırlarken beni mahvetti
AnlaşmaElle Kennedy · Yabancı Yayınevi · 20163,045 okunma