2026 43. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2026 21:41
Helloooo Sanırım şu anda kesin kararlıyım ki okuduğum en en en iyi Lisa Jewell kitabını bitirmiş olabilirim. Haklarını yemek istemem, okuduğum diğer kitapları da güzeldi ama o talihsiz sonlar hep puan düşürmeme neden oluyordu ama bu beni ziyadesiyle tatmin etti. Evet! olaylar kan donduraracak cinsten olabilir ama bu kitap, bir annenin sapkınlığını ne kadar sınıra taşıyabilir ve bir başka annenin sevgisinin, affetmenin, iyileşmenin ve asla pes etmemenin gücünü nerelere çıkarabilir çok güzel gösteriyor. Kitap, iyi kalpli ve düşünceli Elle'nin kütüphaneye gitmek için evden çıkması ve ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Elle yıllardır ortalarda yok. Haliyle bu durum Laurel'in hayatını duraklatıyor, evliliğini bitiriyor ve kalan iki çocuğuyla ilişkisi dönülmez derece kötü bir hâle sokuyor. Yıllar boyu bu girdabın içinde yaşarken karşısına bir anda bekar bir baba Floyd çıkıyor. Floyd'dan gelen ilgi Laurel'i şaşırtsada onu asıl şaşırttan küçük kızı Poppy'nin kaybolan kızı Elle'ye tıpatıp benziyor olması. Poppy çok zeki, merhametli ve dışa dönük biri. Tıpkı Elle gibi.. Laurel bu benzerliğe kayıtsız kalamıyor ve Poppy'nin kaçıp giden annesini araştırmaya başlıyor. Araştırdıkça gerilimli ve ürkütücü gerçekler resmen tüylerimizi ürpertiyor. Evet kitap tam bir gerilim kitabı ama aynı zamanda oldukça duygusal ve dokunaklıydı. Laurel'ın kızı kaybolduğundan beri attığı sessiz çığlıklar çok gerçek gibiydi. Ve o son, korktuğum herşey o son da vardı! Kesinlike öneriyorum tereddütsüz alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Bir Anda Yok OlduLisa Jewell · Olimpos Yayınları · 2025330 okunma