Merhabalar
Bugün sizlere Kusursuzca Kusurlu serisinin ikinci kitabı olan Kırgın Fısıltılar ile geldim. Mafya kurgusu severler sakın kaçırmayın seriyi kitaplar uzatılmamış tam kıvamında diyebilirim. +18 uygundur.
Kırgın Fısıltılar benim için tam anlamıyla yaralı insanların birbirine iyi gelmesi hikayesiydi.
Kitabı okurken en çok Mikhail’in o sert, korkutucu ama bir o kadar da içten içe kırılmış hali etkiledi beni. Ah be dedim çoğu zaman
Dışarıdan baktığında tam bir canavar gibi ama aslında içinde sevgiyi yıllardır saklayan bir adam.
Bianca ise başta sadece kardeşi için bu evliliğe giriyor ama zamanla Mikhail’in o duvarlarının arkasını görmeye başlıyor. Zamanla aslında gerçekteki adamı görmeye başlayınca uçsuz bucaksız seviyor.
Bu kitapta aşk bir anda olmuyor, yavaş yavaş, kırıkların arasından filizleniyor. Özellikle aralarındaki o sessiz anlar, küçük detaylar…
Bana göre kitabın en güzel kısmıydı.
Ama dürüst olmam gerekirse bazı yerlerde olaylar biraz hızlı ilerledi gibi hissettim. Bianca’nın duygularının değişimi daha uzun işlenseydi bence çok daha derin olurdu. Ama yinede çok sevdim kitabı.
Bazen en kırık insanlar, en güzel sevgiyi taşıyor. Karanlık bir dünyanın içinde bile sevgi kendine yer bulabiliyor.
Okurken hem içim buruldu hem de yumuşadı… Mikhail’in o sert görünüşünün altındaki sevgiyi görmek benim için kitabın en unutulmaz kısmıydı.
#reklamdeğiltavsiye