Hayat yeterince sıkıcıyken neden normal karakterler okuyalım ki? Cellat ve Karakuş’un (Rowan & Sloane) o karanlık dünyasına geri dönüyoruz ama bu sefer sahnede dev bir kaos var! Lark ve Lachlan hayatıma resmen simli bir bomba gibi düştüler.
Bu kitap ilk kitabın evreninde geçiyor ama bu sefer sahne Rowan’ın abisi Lachlan ve Sloane’un en yakın arkadaşı Lark’ın! Tüm delilik ilk çiftimizde sanıyorsanız yanılıyorsunuz; kurbanlarını simlere bulayan bir katil ile bir kiralık katilin bir araya gelmesi ne kadar tatlı olabilirse, bu ikili o kadar şahane!
Kitap, Lark’ın Harley Quinn kostümüyle bir av üzerindeyken işlerin ters gitmesiyle başlıyor. Yardıma gelen dalgıç kıyafetli Lachlan ile ilk saniyeden birbirlerinden nefret ediyorlar. Hele o bagaj sahnesi... Lark’ın geçmiş travmaları yüzünden o kapalı alandan kaçışını ve aralarındaki o bitmek bilmeyen savaşın kıvılcımını ateşlemiş oluyorlar.
Kader onları tekrar bir araya getirdiğinde, Lark sevdiklerini korumak için hiç beklenmedik bir hamle yapıyor ve Lachlan ile gizlice evleniyor. Aynı evde birbirlerini öldürmeden yaşamaya çalışırken, aslında her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyoruz.
Lachlan Kane: Nam-ı diğer "Çakma Batman" (Lark öyle diyor valla ). Rowan’ın abisi, sert ve kaba ama bir o kadar da sadık ve korumacı. Karısının seri katil olduğunu öğrendiğinde korkmak yerine ona hediye getirmesi, onun için aşk romanları okumaya başlaması... Zorla evlenmiş olsa da o sadakati, karısı ona güvensin diye çabalaması… Ay tam bir kalp hırsızı değil de ne?
Lark Montague: Nam-ı diğer "Sakar Barbie". Sloane’un kankası, sahnede şarkıcı ama perde arkasında kurbanlarını simlere bulayan bir seri katil!
Birbirlerine karşı gardlarını indirip, dış dünyaya karşı tek bir günah imparatorluğu gibi siper almalarına bayılacaksınız. Hele o masa sahnesi! Lark bir masa yapmış; simli, çiçekli, mis gibi gül kokuyor desem de inanmayın... Ama içinde Patrick var! (Evet, ceset yani!) Lachlan’a o koca masayı taşıtması, Lachlan’ın “Bu neden bu kadar ağır?” diye sorgulaması... Ay hatırladıkça gözümden yaş geliyor.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali, bunlar birbirini buldu ya, dünya yansa umurumda değil! Kaos sevenler, dark romance ama komik olsun diyenler, bu ikiliyi sakın kaçırmayın!
UYARI: BU KİTAPTA "NORMAL" BİR ŞEY YOK!