2026 33. kitabı
Bugün sizlere gönüle huzur, ruha şifa veren bir kitap paylaşımı ile geldim. Yazarın daha önce pek çok kitabını okumuş ve sizlerle de paylaşmıştım. Yazarım bu kitabında da yine aynı manevi huzur ortamı buldum. İnsanların kendi iç dünyasına döneceği, unuttuklarını ihmal ettiklerini hatırlayacağı, sabır, sükut, şükretme ile ilgili farkındalıklar kazanıp özüne imanına geri döneceği, duanın gücünü yeniden keşfedeceği güzel bir okuma deneyimi sunuyor kitap. Rabbim hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü, kaldıramayacağı imzanı vermez. Duanın gücü, sırrı da aslında burada çıkıyor ortaya. Dertlerimiz var, sağlık problemlerimiz var, çocuklarımız, ailelerimiz, akrabalarımız onlar için iyi niyet ve temennilerimiz var. Güzel bir gelecek sağlıklı bir yaşam hepimiz istemiyor muyuz? Aslında bunların her biri bir dua, beklediğimiz dilediğimiz tek kişide Rabbimiz. Nasıl istiyoruz, ne kadar istiyoruz? Yazarın akıcı, samimi bir dili var. Okudukça sayfaların arasında kayboluyorsunuz. Bir sohbet tadında. 15 bölüm ve son kısımda da yazarın dua notlarım bölümü yer almaktadır
Duayı Yeniden KeşfetmekMecit Ömür Öztürk · Hayy Kitap · 202693 okunma