SPOİLLER VARDİR.
2026 1. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2026 00:00
Ben Persona serisini çok seviyorum. Persona serisini yeri bende çok ayrı. Yazarın İnferno serisini de çok seviyorum ama Persona bir başka. Benim açımdan serinin açık ara en iyi kitabıydı. Kitabın çoğu olayında ben çok şaşırdım. Çok severek okudum. Favorim oldu. Bu kitabı serinin ikinci kitabının finalinden sonra o kadar bekledim ki. Serinin ikinci kitabı inanılmaz meraklı bitmişti. Ben ikinci kitabının sonunu hiç beklemiyordum. Öyle bir son kesinlikle beklemiyordum. Hatta yazar o sondan sonra seriyi nasıl toparlayacak merakla bekledim. Ama benim açımdan o kadar güzel toparlamış ki… ( SPOİLER ) İkinci kitabın sonunda Feray’ın akıl sağlığını kaybetmesi ve ondan dolayı akıl hastanesine kapatılması. Ondan sonra yaşadığı şeyler. Hector’un yaşadığı şeyler benim aşırı kalbimi kırdı. Feray ve Hector benim canım çiftim. Bu ikili bir arada olduklarında aşırı güçlü. Birbirlerini o kadar güzel seviyorlar ki ( birbirlerine o kadar aşıklar ki) Final kitabında tempo bir an olsun düşmüyor. Hector ve Feray’ın o kadar olay yaşamalarına rağmen, birbirilerin tavır almak yerine birbirilerini anlamaya çalışmaları. Hector’un Feray’ı o kadar güzel seviyor ki . Kitapta ben en çok neyi sevdim dersem. Kitapta yazılan anlatılan mekanları sevdim. Roma, Venedik, Vatikan o şehirleri anlatılışı mükemmeldi. Sanki bende Hector ve Feray ile beraber gezdim. Sanki onların yanlarındaydım. Çok güzeldi. Bu seri benim direk favorilerimden. Okumayan herkese öneririm. Bence bir şans vermelisiniz
Persona 3: GölgeAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 202559 okunma