2026 78. kitabı
Bu kitap için En önemli soru: okuyan herkesin abarttığı kadar var mı? Türü #gizemgerilim #polisiye gerilim kısmı abartılı değil, heyecan verici. Ama çok gizemli olduğu kesin. Ben abarttıları kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Konuyu sağdan soldan okuduğunuzu varsayarsak, hikaye sonunda beni şaşırtan bir şey olmadı. Zaten ortalara gelmeden bir şeyleri tahmin edebiliyorsunuz. Ancak en baştaki kafa karıştıran kısım, kitap sonuna doğru iyice içinden çıkılmaz hale geliyor. Kitabı okuyanların şu konuda benle hemfikir olduğuna eminim: Hepsi hak etti. Çok titiz plandı, ama bazen titiz planlar bile sekteye uğrayabilir. O kısımlar heyecan vericiydi. Ne yazık ki insan böyle hikayeleri okudukça dünyanın her yerinde adalet sisteminin pek de adil olmadığını bir kez daha hatırlamak zorunda kalıyor. Tamam, tamam ucundan anlatacağım. Uyumlu bir çift iş gibi görünen Vicky - kızın adı kozmetik markası gibi - ve Simon 10 yıldır evlidir ama iki tarafta Mutsuz dur. Bir gün yıllar sonra ortaya çıkan eski aşk dokunuşuyla Simoncuğun kalbi de yolu da tökezler. Ama dikkat, biz bunları güncelerden okuyoruz. Aynı zamanda 10 yıllık evlilikleri ile bağlantılı bir miras olayı da var. Kulağa sıradan bir aşk-miras entrikası gelebilir. Ama sizi yanıltacağım, küçük bir ipucu vereceğim: Bu Bir İntikam Davasıdır! İşte kitabın ismi de buradan geliyor. Emin misin, diyor yazar. Bu muhteşem çift hiç normal değil, hem ikisi de yalan söylüyor hem de söylemiyorlar Haydi bakalım çıkın işin içinden Eh hikaye böyle olunca da Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder!
Daha Yakından BakDavid Ellis · Nox Yayınları · 2025105 okunma
Çok merak uyandırıcı hemen listeme ekledim 😊