2026 37. kitabı
KUSURSUZ ÇOCUK ~ FREIDA McFADDEN İçerik; ‍Polisiye & Gerilim ‍Gözde ve kusursuz bir çocuk ‍Kontrolcü bir anne ‍Umursamaz bir baba ‍Kayıp bir kız ‍Aile iliskileri, güven, sırlar ‍287 sayfa Selam…On altı yaşındaki Liam başarılı,zeki,tüm öğretmenlerin ve özellikle kız öğrencilerin gözdesidir.Uzun zamandır Olivia adlı bir kızdan hoşlanıyordur.Sonunda kıza tam açıldı derken ilk gece buluşmalarının ardından kız kayıplara karışır.Polise ve tüm kasabaya göre Oliva’yı kaçıran ve hatta öldüren Liam‘dır.Annesi bile bu sonuca varmıştır çünkü çocuğu küçüklükten beri hayvanları bir yere kapatıp onları yavaş yavaş öldürmenin pratiğini yapmıştır.Sevgiyle, bütün imkânlarıyla büyüttükleri bu kusursuz çocuğun içinde bir canavar vardır.Anne Erika bunu kontrol altına almak için bir dedektif tutarak yakınlık kurmaya çalıştığı bütün kişileri bulup Liam’dan uzak durmalarını isteyecek kadar kontrollüdür.Bu sefer de tedbirleri almıştır ama yanlış Olivia uyarılmıştır.Liam ise asla Olivia‘ya zarar vermediğini söylemektedir.Erika ne umursamaz kocası gibi olaya bakar ne de kızı Hannah gibi Liam’a inanır. Peki Liam Olivia’yı öldürdüyse Olivia’nın cesedi nerededir? O mükemmel, kusursuz çocuğu artık hapislerde mi çürüyecektir? Yazarın kurgularına aşina olanlar daha ilk bölümlerden itibaren katili yazarın bize gösterdiğinde değil,hiç ummadığımız yerde aramamız gerektiğini anlamıştır.Ben de bunu düşünerek kitabın başında bir karakterden şüphelenmiştim;aslında bir şüpheliler listem vardı ama okudukça diğerlerini eledim.Katilin kim olduğu ile ilgili şok yaşamadım fakat olayın derinliği beni şaşırttı.Baştan sona merak ve heyecanla okutan bir kitap oldu.Bölüm aralarında tanık ifadelerine de yer vermesi iyi olmuş.O son sayfadaki “acaba?” sorusu çok iyiydi;bir annenin içsel dürtüleri, oğluna olan sevgisi,çok güzel yansıtılmıştı.Özellikle Liam’ın babasına çok sinirlendim, bu kadar umursamaz ve “tamam hallederiz” modunda bir adam Erika gibi kontrolcü bir kadının nasıl eşi olabildi? Ben kitabı çok sevdim. Size de tavsiyem olsun Okuma listemin 1675. kitabı oldu… #aydabirpolisiye Kezban #kezbanlaokuyoruz @fmcfaddenauthor @olimposyayinlari
Kusursuz ÇocukFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 2026787 okunma