·336 syf.····Okunma: 12 Mayıs 2026 18:05 Nişanlısı tarafından aldatılan Winn yeni görev yeri olan memleketine Şef Komiser olarak atanmıştır ve geldiği ilk gün hiçte hoş karsilanmadigi bir barda yakışıklı Giriff ile tanışır ve yanlış anlaşılma sonucu birlikte olur ve öbür gün hiçte beklemediği bir anda ve mekanda karşısına çıkan Giriff ile olan ilişkisini konu alıyor kitap.
Griff ve Winn çok sevdim aşırı hoşuma gitti kızımızın polis olması ve mesleğini güzel yapması kendi kararlarını ve düşüncelerini söylemesi aşırı guzeldi.Kasabada bir olay oluyor ki çok büyük bir şey söylemeyeyim spoi olmasın herkes aynı şeyi düşünürken kızımız görevini herkese karşı da olsa yerine getiriyor peşini bırakmaması harika idi ve sonuç benden DEDEKTİF OLMAZMIŞ gene:))))anlamiş oldum .Sonunu böyle beklemiyordum ters köşe oldum . Griff efendi ve ailesi çok hoştu düşünceleri çok guzeldi ailesini koruma arzusu anlasilabilirdi. 1puan kırma sebebim Winn hanimefendinin başka birisinin çocuğu için çok çirkindi benim tatlı oğlum gibi değildi demesi oldu!!!!!! Herkesin çocuğu kendisine güzeldir ama başkasının çocuğu için böyle kelimeler kullanmamak gerekir.Okumak isteyenlere önerilir..