Dean ciddi anlamda beni tuş etti. Onu okumaya çekiniyordum ama bir başladım ve bir günde bitti. Bana kalırsa bir kayıp verene kadar ilişkisini çok iyi yönetti sonradan da güzel bir şekilde toparladı. Bu kitap seride en fazla yetişkin içeriğe sahip olanıydı. Yani alevli bir ikili olduğunu söylememe gerek yok. Ve bir kazanovayı dize getiren başka bir Allie... Onunla birlikte olduktan sonra kimseye yükselemeyen ve Allie'nin peşinden koşan bir adet ortalık malı Dean mi kdjdjd Yedim yuttum maalesef.. Beau karakterini de çok sevdim Dean'le arkadaşlığına bayıldım ama o malum sahneye hiç mi hiç gerek yoktu katkısı da yoktu. Hele Beau konusunda kötü hissettim özellikle sonlara doğru Beau'ya olan şeyden sonra. Yazar böyle dinamiklerle bir şeylere çomak sokmayı seviyor ama arkadaş ortamında birbirleriyle bunu yapması hiç hoşuma gitmiyor çünkü günün sonunda yüz yüze bakıyorlar ne gereksiz şeyler bunlar. Onun dışında Dean sonlarda suçunu anlaması ve bunu tek tek düzeltme çabası harikaydı. Kendini çok salak ve soytarı olarak göstermesine rağmen en yufka yüreklilerden birisi ve zekinin o olduğunu anlıyoruz... Sadece göstermiyor. Ve Allie ile yaptıkları sadık olma anlaşması ve bunun dinamiğine bayıldım. Allie'nin en ihtiyaç duyduğu zamanda ilk aklına gelenin Dean olması ve onu çağırtması ve onun da koşa koşa gelmesi. Yine de genel olarak bakarsak ortalamanın üstünde bir kitaptı ama keyifle okudum..