Ortalama bir kitap
2026 6. kitabı
Aslında güzel bir kitap olabilirdi; ancak kitapta birçok yönlendirme var. Okuyucuya "Sen düşünme, ben her şeyin cevabını veriyorum" diyen ortalama bir kitap olmuş. Yani gerçek anlamda o kadar övülecek bir yanı yok. Tabii, yaşı genç olan arkadaşlar beğenebilir; ancak belli bir yaş ve tecrübeye sahip kişiler bu kitabı ortalama bir kitap olarak bulur. Ayrıca yazar hanımı da buradan kınadığımı belirtmek isterim. Üçüncü kitabı düşük puan aldığı için insanlara "lavuk" diye hitap etmesi hiç hoş bir davranış değildir.
Hainin MührüÖvgü Deveci Safi · Perseus Yayınevi · 2024436 okunma
Merhaba, öncelikle okuduğunuz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Sizin okurken keyif almamanıza üzüldüm. Yorumlarınızı dikkate alacağım, anlatmayıp göstermek diğer kitaplarımda da üzerinde çalıştığım bir şey ve tabi ki ben de daha iyi yazmak istiyorum. Lavuk konusunda bir yanlış anlaşılma olmuş. Üst üste sadece kitaba 1 puan vermek için açılan fake hesaplara denk geldiğim için bunu yapan kişi özelinde söylemiştim. Üslup olarak doğru bulmayabilirsiniz ama düşük puan verenlere değil bilinçli bir şekilde emeğime saygısızlık eden bir kişiyeydi sözüm 🙏🏻
Sawyer
Övgü Deveci Safi Bu mütevazi davranışınız için teşekkür ederim; hatasız kul olmaz. Ayrıca, size hak vermiyorum dersem yalan olur, kitabınıza yapılan puanlama çok çirkin bir davranıştı. Sonuçta bir eser yaratmak kolay değil ve eminim yazarken uykusuz kaldığınız birçok geceniz olmuştur. Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Son söz olarak, insanların sizi neden sevdiğini şimdi daha iyi anladım. Tekrar sağlıcakla ve kitapla kalın.
Bu kitaba en düşük puan veren kişi olman ve bu puanın yalnızca 6 puan olması ve yorumunun bile aslında kötü bir kitap olmadığını desteklemesi beni kitabı okumaya daha da itti
Sawyer
Ben de genellikle düşük puanlı yorumları, iyi yorumlara göre daha dikkate alırım. Aslında kitap kötü değil, sadece yönlendirme konusu çok can sıkıcı olup insanı kitaptan soğutabiliyor. Bunun dışında, zevkle okunabilir. Keyifli okumalar dilerim!
Fikrinize saygısızlık gösteriyor gibi olmak istemem ama eğer bu kitabın ortalama olduğunu düşünüyorsanız neden en düşük puanı verdiniz? Benim bildiğim ortalama dediğimiz şey 5-6-7 civarı olmalı öyle değil mi?
Sawyer
Firefly Sanırım haklısınız, bu yüzden biraz yükseltiyorum.