Internally screaming
2026 13. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2026 14:52
Maxon'ı öpüyor Maxon'a aitim hiçbir şeyden bu kadar emin olmamıştım diyor. Aspen'i öpüyor Aspen benim yuvam diyor??? Yani gitti Aspen'i harcadı Maxon veledi için. Şaka gibi. Maxon benim için ehh di Celeste olayına kadar. Bi de açıklaması da bi kere olsun normal hissetmek istedim ŞAKA MISIN? America nasıl affedebildi algılayamıyorum inanın. Gerçi o da Aspenle birlikteydi Maxon'ın arkasından ama yine de acayip sinir oldum ikisine de. Bu other woman olayından nefret ediyorum ya mahvediyor karakterleri gözümde, asla toparlayamıyorum ne yaparlarsa yapsınlar. Her neyse yine acayip akıcıydı ama yine çoook sığ geldi bana. Gerçi ilk kitaba göre daha çok aksiyon vardı. Yani kitaptaki tek katlanabildiğim ve sevdiğim karakterler Aspen ve hizmetçiler onun dışında 0. Ve ben 4 5 sene önce ilk kitabı okuduğumda team Maxon'dım resmen ve şimdi diyalogları okurken bile cinnet geçiriyorum. Kristenla olan muhabbetinden NEFRET ETTİM. Ya anlıyorum America seni sevmezse alternatifin olsun diyosun da yine de ben olsam Kristen'ın K'si çıktığı an Maxon'ın ağzından terk etmiştim sarayı. Aaa neyse bunları boşverin de America'nın babası ÇOOOK TATLI. Yani o kadar safe bir insan ki. Ya biliyorum böyle incelemelerde genelde alakasız bir şekilde hep baba sahnelerini övüp duruyorum ama napıyım böyle beni bir ekstra etkiliyor yani. Valla kitapta enn sevdiğim sahneler bu babasının mektuplarını okumak oldu nerdeyse. Ve Maxonla sahneleri de çok tatlıydı bu arada babasının.
ElitKiera Cass · Dex Yayınevi · 20131,073 okunma