Puan vermedi·176 syf.····Okunma: 09 Mayıs 2026 21:40 Okuması çok da kolay olmayan bir kitapla geldim. Bir çoğunuz bu kitabı illaki görmüşsünüzdür, bir kısmınız da konusunu biliyordur mutlaka. Son zamanlarda ortalıkta ebeveynlik ile ilgili çok fazla kitap varken sanırım bu kitap o furyanın ilk çıkan kitaplarındandı. Kendine Asker diye yeni doğum yapmış ana karakterimizin doğum sonrası sendromuyla cebelleşmesi üstüne eklenen, kendisine zerrece faydası dokunmayan koca müsveddesi yüzünden çektiklerini okuyoruz kitapta. Çok zor bir bebek olan çocuğundan sürekli olarak Denizci olarak bahseden annemiz adeta çıldırmanın eşiğine geliyor ve bence %100 haklı da. Kitabı okurken çok bunaldığımı, çok yorulduğumu ve özellikle kocası ile ilgili kısımları okurken çok öfkelendiğimi çok net hatırlıyorum. Adamı çıplak ellerimle parçalamak istediğim anlar oldu. Kitaplı noktada amacına çok iyi hizmet ediyor diyebiliriz. Yorucu ve herkese uygun olmayan bir kitap. Özellikle de çocuk sahibi olmak isteyenler ve hamileler bence okumamalı, üzerlerinde iyi bir etkisi olacağını düşünmüyorum.