Merhabalar, sizlere çok seveceğiniz bir kitap anlatmak istiyorum. Yazarın bu okudugum ikinci kitabı ve hakikaten okunmaya değer bir çalışma.. Alın çayınızı, kahvenizi gecin kitap başına..
Kitap insanın kalbine dokunan ve günlük hayatta hepimizin zaman zaman kendine sorduğu soruları samimi bir dille ele almış. “Neden bunlar beni buluyor?”, “İnsan nasıl mutlu olur?”, “Ne kadar sabredeceğiz?”, “Hayat neden zor?” gibi başlıklar..
Kitap, aşk, sabır, kader, dua, evlilik, kalp kırıklıkları ve Allah’la olan bağımız gibi hayatın en derin meselelerine sade ama etkileyici cevaplar sunuyor.
Kalbi yorulmuş, hayatın anlamını sorgulayan ve iç huzur arayan herkes için çok kıymetli bir rehber niteliğinde. Bazen bir cümlesiyle teselli ediyor, bazen de insanın kendisiyle yüzleşmesine yardımcı oluyor.
Kitabın en sıcak ve samimi yönlerinden biri de yazarın bölüm aralarında okuyucuya doğrudan “Farah” diye seslenmesi.
Yazarın yalnızca düşüncelerini paylaşmadığını; aynı zamanda okuyucunun omzuna dokunup ona teselli verdiğini hissettiriyor. Sanki “Yalnız değilsin, yaşadıkların anlaşılmaya değer” der gibi…
Okurken Kalbe dokunan, okuyucusunu anlayan ve ona umut veren bir yol arkadaşı gibi hissettiriyor. Çok severek okudum. tavsiyedir.