2026 32. kitabı
İzgi Kara, ailesinin maddi gücünü bir kenara bırakıp kendi ayakları üzerinde sağlam bir şekilde duran, gözü kara bir Cumhuriyet savcısıdır. Ailesinin ve etrafındaki herkesin işine ve yaşamına aykırı bir meslek seçmiş olsa da birinci amacı babasının ve abisinin de içinde bulunduğu Meclis isimli topluluğun yasa dışı, illegal işlerini ve gizli tutulan sistemini çökertmektir. Keskin Ardıç Alacahan ise Meclis lideridir. Disiplinli ve diktatör bir yapıya sahip olan Keskin, Meclis üyelerinin gözünde oldukça itibar sahibidir. Keskin Ardıç, evinde verdiği bir davette, henüz evleneceğinden habersiz olsa da uzun bir aradan sonra müstakbel eşiyle karşılaşır. İzgi ise farkında olmadan geldiği bu davette kabul etmiş olduğu evliliği, savcı kimliğiyle görevi için kabul eder. İzgi artık aynı zamanda güçlü bir Meclis liderinin, aynı statüde olan lider eşidir. Kendi mesleğinin verdiği cesaret dışında asla lider karısı vasfına sığınmasa da herkesin karşısında titreyerek durduğu Keskin’in aslında en büyük zaafıdır. Keskin meğerse yıllar önce tutulmuş bizim savcı'yaİzgi ile uyumlarına bayıldımm. Özellikle yan karakterlerden Sergen ise favorim oldu. Onun sahnelerini okumak inanılmaz keyifliydi. Anlaşmalı evlilik, mafya ve düşmandan aşka türünü seviyorsanız bu kitabın içinde hepsi var. Mutlaka incelemelisiniz.
Ardıç 1Umay Gümüş · Lapis Kitap · 2025157 okunma