2026 16. kitabı
@a7kitap yayınlarının SemraSemra un tavsiyesi ile mükemmel bir polisiyesiyle karşınızdayım sevgili okurlar. Mükemmel dedim ama epeydir polisiye okumuyordum heralde birazda o yüzden etkilendim diyebilirim. Konu tabiki bir cinayet. Ama bir sorun var katil kimden önce başı olmayan maktül kim? Bu soru ile kitabı elinizden bırakamıyorsunuz. Ve öylesine yazılmamış araştırmalar ve üzerine yapılan incelemeler tam bir profesyonellikle bilinçli yazılmış. Maktülü ararken bir yandan da sizde araştırıyormuşsunuz hissi alıp götürüyor. Profesör Kento Yori evet maktül ,Kamboçya hükümeti tarafından yönetilen bir restorasyon projesinde gönüllü çalışan bir arkeologtur.İstanbul a ziyarete geldiğinde bir daha ülkesine geri donememiş, cinayete kurban gitmiştir. Başkomiser Nihat ve ekibi Profesörü öldürenlerin peşine düştüğünde cinayetin altında bambaşka olaylara şahit olurlar. Bu arada Guzel Sanatkar Fakültesi nde Klasik Arkeoloji doktorası yapan Ezgi Dinler kayıptır.Ezgi yı kime sorsalar,kara batak gibi olduğunu öğrenirler ama uzun zamandır bir haber alınamaması endişe uyandırır ve ekip, Ezgi nin peşine düşer. Ezgi ile kento nun arasındaki bağ nedir? Sizce Ezgi yi bulabildiler mi? Profesörü ezgi mi öldürdü? Ölümü anlat deseniz bana Birdenbireliğini, sınırsız yok ediciliğini, Ansızınlığını anlatırım uzun uzun. Bir oyunbozandır derim Tüm duygularınızı koparan, alan, çalan. Rüyasız bir uyku Bir heykelin son rötuşu Bir resmin son fırça darbesi Bir kitabın son cümlesi ... Belki de hakkında yazmaya gerek olmayan Zira ölüm sadece bir an. . . . @goncagulustunelhaklar @a7kitap SemraSemra #engelsizokurlaokuyoruz #ölümsoğuk
Ölüm SoğukGoncagül Haklar · A7 Kitap · 202441 okunma