2026 3. kitabı
Gelelim kitabımıza; “ Hiçbir zaman adını öğrenemediğim anne ve babamın adından sonra merak ettiğim üçüncü ad bu olmuştu.” Diyor kahramanımız. Böyle bir olayı yaşasanız ne yaparsınız bilmiyorum ama kahramanımız her olaya, her hissettiği duyguya yada o an farklı gelen an a “ başlık” vererek gününü tamamlıyor. Kitap, adından da anlaşılacağı üzere kadın cinayetleri ve onların asıl suçlularını cezalandırmak için uğraşan komiserin , yaşadıkları, hissettikleri ve başından geçenlerle başlıyor. Sonra yaşlı bir adamdan bir teklif alıyor ve olaylar başka bir yere evriliyor. Kitabın sonunda ne olduğunu merak ettiniz değil mi? Yanıtlıyorum ; kitabın başına dönüyosunuz. Yazarın kalemiyle bu kitapla tanıştım. Çok yönlü olduğu belli. Keyifli okumalar dileyerek aşağıya kitaptan sevdiğim bazı sözleri bırakıyorum. Biri yaşamdan çözülünce dünyası geride kalır. Bir kadınsa eğer , birkaç dünyası. Öyle bir an gelir ki henüz yara almamış bir çocukluk anısı kadar güçlü bütün hisler, daha sakin kıyıları arar. Gelecek geçmişi şekillendirebilecek kadar güçlüdür.
Yolun Sonundaki KadınlarDersim Özel · Alakarga Sanat Yayınları · 202637 okunma
💮💮💮❤️🌸🌸🌸