2026 51. kitabı
Okurken içinizi sıcacık yapacak bir kasaba kurgusu arıyorsanız kesinlikle o kitap bu kitap diyorum Lilian'ın babası tanınan bir yargıçtır ve haliyle varlıklı bir aileden geliyordur. James ise tam tersi alt tabakadan olup babası katildir. İkisinin yolları Lilian'ın yedinci yaş günün de kesişisir. Lilian doğum gününü kutlarken James ise onları uzaktan izliyordur. Fakir ve babasının katil olması gerekçesi ile onu dışlıyorlardır ama Lilian doğum günü pastasından bir parçasını onu götürerek hikayelerinin başlamasına sebep olur. James'in babasının ölümü sonrasında annesi onu alıp götürür. Yolları on yıl sonra James'in kasabaya dönüp aynı liseye gitmeleri ile kesişir. Çocukluk aşkları tekrardan alevlenir ve bu sefer sevgili olurlar. Aralarındaki bağ ve çekim o kadar güzeldi ki bayıla bayıla okudum Statü farklılıkları onlar için bir sorun değilken Lilian'ın babası için sorundur. Bir türlü rahat vermedi çocuklara ve en son ayrılmalarına sebep olur. On yıl sonra tekrardan yolları kesişir. Lilian ünlü ve işinde başarılı bir boşanma avukatı olmuştur. James ise dünyalarca ünlü futbol yıldızıdır. Aşklarını görmezden gelmeye çalışsa da ikili birbirlerinin hiç unutamamışlardır ve aşkları her fırsatta tekrardan alevleniyordur. Doğru düzgün oturup konuştuktan sonra sorunlarını halledip yollarına tekrardan devam ediyorlar. Ama sanmayın ki bunlar böyle doğru düzgün devam ediyor. Tekrardan aralarına ayrılık giriyor. Bir an gerçekten hiç kavuşamayacaklar sanmıştım (Ama neyseki kavuşuyorlar) Kitapta en nefret ettiğim kitap Lilian'ın babasıydı. Sürekli herkesin hayatına karışıp onun istediği kişiler olmaları için direnip durdu. Ve James'in babasının suçsuz yere hapse girmesinin sebeplerinden biri de kendisi bu arada. Lilian'ada bazı kısımlarda çok sinir oldum ama neyseki sonlara doğru aklı başına geldi. James'e diyecek bir lafım yok adama tek kelime ile bayıldımm Yazardan okuduğum ikinci kitaptı ve kalemine bayılıyorum. Tavsiyemdir. Bu aşk kesinlikle okunmaya değer
On YılAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 202555 okunma