·544 syf.····Okunma: 21 Mayıs 2026 22:00 Bence yazarın yazdığı en iyi kurgu bu kitaptır,Diğer kitaplarını sevsemde yazar ana konudan çok uzaklaşıyor ortada güzel bir konu varken çok yoğun bir şekilde aşk okumaya başlıyoruz,ve bu benim hoşuma gitmiyor, Kitaplarda tabikide aşk olmalı ama aşk ana konunun önüne geçdiği zaman o kitap beni sıkmaya başlıyor,Ama bu kitapta öyle olmadı yine içerisinde aşk vardı ama bu aşk ana kurgunun önüne geçmedi,Genel olarak içerisinde yer alan aksiyonu ve gerilimi bence çok iyiydi ,Okurken keyif aldım
Kitabı genel olarak sevsemde eleştireceğim yerlerde var,Her ne kadar yoğun bir aşk içermesede Tufan ve peri nin arasının bu kadar hızlı olması bana saçma geldi,Yazar sürekli onları başbaşa bırakmaya çalışmış ,tamam tufan ana erkek karekter ama perinin başına ne zaman birşey gelse hep Tufan 'ın yardım etmesi beni biraz sıktı, Çünkü öyle bir kere falan da değil ,en az 7 8 defa bizim kızı kurtardı,Bu konunun bana saçma gelme sebebi kimse yeni hoşlanmaya başladığı biri için kimse canını bu kadar feda etmez,bu bana gerçekçi gelmedi, Ayrıca böyle bir kurguya göre komedi sahneleri fazlaydı ,Tamam kabul ediyorum yazarın yazdığı eğlenceli sahneler insanı güldürüyor ama böyle karanlık bir kurgu için komedi sahneleri fazlaydı,Keşke yazar şöyle eğlenceli bir genç kurgu yazsada okuyabilsek çünkü gerçekten kalemi komediye çok uygun
Eleştirdiğim yerler olsada yazarın kendini her yeni kitabıyla daha da geliştirdiğini görebiliyorum ve devam kitabını merakla bekliyorum ,Umarım sonraki kitapta finale Tufan ve peri kalıp biri kendini feda etmez,Finalinin daha farklı olmasını bekliyorum,Öyle büyük bir ters köşe olmasına gerek yok sadece çok klişe olmamasını umuyorum