Puan vermedi·336 syf.··Beğendi
· Psikolog ve aynı zamanda yazar Tülay kök'ün"terapi odası konuları"kitabını sizinle paylaşmak istiyorum. Bir terapistin odasında en çok konuşulanlar üzerinden somut bir şekilde ele almış olduğu kitap herkesin okuması gerekir diyebilirim. Bu insanın aslında kendinde olan ya da kendi yaşadığı olmasa bile çevresinde gördüğü çevresel faktörler dışarıda karşılaştığı insan figürleri olmak üzere hayatında özümsemiş olduğu tiplemeler diyebilirim. Aslında baktığımızda insanın en çok sevmesi gereken kişi kendisi en çok bakması gereken en çok baş başa olması gereken kişinin kendisi olduğunu bir kez daha ele almak lazım. Baktığımızda insan sosyal bir varlık böyle hissetmesi kendinden bir parça kendinden bir şeyler bulması normal. Aslında hiç insanın içine attığı bir türlü kabul edemediği normalmiş gibi yaşadığı şeylerin aslında insanın ne kadar tükettiği insanın o duyguları kendinde görmemesi kendini o o standartlarda görmemesi çelişkili bir durum gibi çünkü insan yaşayan bir canlı. Her yaşadığında kendini böyle bir kapalı sandığa koyar gibi duygularını yok saymaması kabul etmesi Aslolan. İnsan kendisiyle kendi duygularıyla var olmalı. Tülay kök hocanın bunu biz okuyucularına hayat içerisinde yer vermesi bizlere farklı pencerelerden bakma olanağı sağlaması bakış açımızı zenginleştirmesi muazzam. Aslında daha çok yazacağım şeyler var ama burayı doldurmak istemiyorum daha fazla kitabı okuyanlar ya da okuyacak olanlar beni anlayacaktır.