Dilek TarıncıLal - Özgürlükler
Lal serisinin ikinci kitabıyla tam gaz devam ediyoruz her şeye. Cemre'yi hem haklı buldum hem de çok sinir oldum açıkcası. Bu kitapta da yine hor görülmeler, küçük düşürülmeler vardı en çok Eliza'ya sinir oldum bu konuda. Özür dileyen birine hele ki zamanında eski arkadaşın bile olsa dahi bunu yapmamalıydı bence.
Cemre şu senin ilk iki kitabı boyunca o kadar haksızlığa uğradı ki kızcağız! Kuvars'ı ilk kitaptan beri çok seviyorum o kadar iyiydi ki ilişkisinde ve davranışlarında. Cemre'nin mallığına rağmen onu bırakmadı fakat kitabı sonunda öyle şeyler oldu ki! Ben 'Kuvarsım yapmaz' diyorum.
Cemre bence güçlü olmaya çalışıyordu fakat o zamanki psikolojisi onu öyle kötü yaptı ki yani ne kadar sinirlensem, ne kadar kızsam da yani kızın yaşadığı şeyler pek de normal şeyler değildi bence.
Bir şekilde 'Kuvars'la evlensem de üniversite okuyabilirim' düşüncesi yerine başka başka işler yaptı birde sınavı kötü geçse de yine de sonuç görmeden paçaları sıvaması çok aptalca geldi. (Genelde kötü geçenler ve onu söyleyenler yüksek yapıyor kdkdkdkkdks)
Cemre Hep kuvars'ın yanında kendin yetersiz eksik hissetti. Bir de tabii ki konuşmaması da onu etkiliyordu ama böyle olmamalıydı bence yani Elbette etkiler ama bilemiyorum.
Cemre öyle bir buhrandaydı ki inşallah çıkarsın canım. Çünkü ben bile depresyona sokacaktın neyse efenim çok güzel bir kitaptı, çok güzel bir seridir kendisi. Serinin devamı olan Lal Yaralar'ı sabırsızlıkla bekliyorum!!!!
* 7.5/10 *
+18 azıcık var