Okuyun Spoi Var Ve Yok Olarak Ayırdım
2026 9. kitabı
Evettt, bugün çok severek okuduğum bu kitap hakındaki düşüncelerimi yazıyorum. Merak etmeyin Spoi uyarısı yaptım. Gündüz Günceleri bu arada çevrimiçi kitabını beğendiysen cümlenin başına koyduğum kitaba bir bakk! SPOİ YOK Ana karakterimiz Nida kendiyle barışık, lafını esirgemeyen ve sarı rengine aşık bir karakter. Diğer ana karakterimiz ise Mustafa. Mustafa Nidanın bir üst sınıfında okuyor. Ve ikisinin masum ve güzel aşkını okuyoruz. Mustafa Nidayı çok seviyor. Ve ben Nidanın sadece bir arkadaşı olmasını doğal buldum. Yani insanlar bunu sevmiyor olabilir ama bunun olması çoğu sahnenin çiftimiz arasında geçmesini sağlıyor. Bu arada çiftimiz çoğu kitap gibi son sayfalarda sevgili olmuyor ve olaylar direk ilk sayfadan başlıyor o yüzden okurken asla zorluk çekmeyeceksiniz. BİLGİ: bu kitapda bol bol mesaj bulunuyor ama merak etmeyin sizi asla sıkıntıya itmiyor. Bir günde bile bitirebilirsiniz. Kitapta smut yok hatta yanlış hatırlamıyorsam kiss bile yok ama bu sizin durmadan Of ne zaman olacak ya diyerek okumanıza sebeb olmuyor gerçekten… ve son olarak bu kitabı OKUYUN mükemmel! Sümeyye Demirkan evet yana yazarımızı da bıraktım gerçekten bendeki yeri çok farklı. SPOİİ DİKKAT Öncelikle burdan yazara sesleniyorum gerçekten ellerine sağlık. Bütün sahnelerde bu iyi düşünülmüş dedim gerçekten… En sevdiğim sahneler; •Mercimek kardeş, •İlk tanışma, •Alp ile Mustafa’nın aynı kişi olduğunu öğrenme, •En sondaki özel bölümler, •Babaannesinin Nidanın odasında yattığı zaman Mustafanin nidanın penceresine gelmesi ve babaannesine yakalanmalari, •Nidanın annesine yakalandıktan sonra Mustafanin “ben kızınızı seviyorum” demesi, •Mustafanin Nida için sınıfta kalması, •Mustafanin Nidaya verdiği kopyalar, •BÜTÜN SAHNELER… Daha çok var ama yaz yaz bitmiyor o yüzden bu kadar yeter ama şimdi gelelim sevmediğim konulara; •Zaman atlamaları: çok hızlı zaman atlamalar olması • Hızlı olay geçişleri BAŞKA YOK Bu arada sevmediğim dediğime bakmayın bunlar beni rahatsız etmedi ama diğer türlü olsaydı daha iyi olurdu dediğim şeyler çünkü kitap o kadar hızlı akıyor ki fark etmiyorsun bile ve böyle bir kitapta Kiss bile yok yani. Bu arada bence nida’yla Mustafa kendini yazmış. Yani öyle ki kurgu ama bunu biliyorsun ama çok bağlanıyorsun bilmiyorum farklı bir kitaptı benim için yazı okuyun oku oku oku oku oku oku!!!
Çevrim İçiSümeyye Demirkan · Ephesus Yayınları · 2024578 okunma