Sevmenin en zor hâli, sevilene dokunmaktan korkmaktır.
Sayfa 23 - Ercan·Kitabı okudu
Aşk
··1 alıntı·
7 +1'leme
8bin Gösterim
Hocam kitabınız hayırlı uğurlu olsun . Daha nice eserleriniz olsun inşallah. Ve de nereden temin edebiliriz ?
Alper Turgay
Çok teşekkür ediyorum ☺️🙏. Kitapyurdu’ndan temin ediliyor.
Bir insanın düşüncelerinin kitap olup başka hayatlara dokunması çok özel bir şey ... 🌸Yeni kitabınız hayırlı olsun 😊🙏Kaleminize sağlık .. Alıntıya da bir şey demem gerekirse ; hem çok güzel hem de çok hüzünlü 🥲 Sevilenlerin , sevenin kıymetini bilmesi dileğiyle ..
Alper Turgay
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum ☺️🙏. Şans sevenlerin yanında olsun her daim❤️
Biz teşekkür ederiz.☺️ Araf 'ta kalmamış duyguları kelimelerle,cümlelerle de perçinleyip satırlarla buluşturmak kısmet olan yeni bir yazarın kalemine.✒️ Hayatına dokunan okuyucuylarıyla her daim gönüllerde ve kütüphanemizde olması dilek ve temennisiyle... ✨☘️
☺️🙏 inşallah
Hayırlı olsun 🤲🏻 Araf 'ta kalmamış, okuyucusuyla buluşmak kısmet olmuş yeni kitaba✨💐
Alper Turgay
Çok teşekkür ederim ☺️ 🙏. Gerçekten çok güzel bir dilek. Keşke hiç kimse bir “Araf” duygusunda kalmadan hayatını yaşayıp geçebilse. Ama edebiyatta insan, kendinden bir parça bulduğunda; bir duyguya, bir kırılmaya, bir sıkışmışlığa denk geldiğinde bazen gerçekten rahatlıyor, hatta iyileşiyor. O yüzden bence Araf’ın asıl değeri, o duyguda kalmış okurlarla buluşabildiği yerde ortaya çıkacak. Çünkü insan kendini gördüğü hikâyeye başka tutunuyor. Diğer türlü sadece bir hikâye olarak okunur ve geçilir.
Okurunuz bol olsun inşallah 🙏🧿
Çok teşekkür ederim ☺️🙏