Bir insanın düşüncelerinin kitap olup başka hayatlara dokunması çok özel bir şey ... 🌸Yeni kitabınız hayırlı olsun 😊🙏Kaleminize sağlık ..
Alıntıya da bir şey demem gerekirse ; hem çok güzel hem de çok hüzünlü 🥲 Sevilenlerin , sevenin kıymetini bilmesi dileğiyle ..
Biz teşekkür ederiz.☺️
Araf 'ta kalmamış duyguları kelimelerle,cümlelerle de perçinleyip satırlarla buluşturmak kısmet olan yeni bir yazarın kalemine.✒️
Hayatına dokunan okuyucuylarıyla her daim gönüllerde ve kütüphanemizde olması dilek ve temennisiyle...
✨☘️
Çok teşekkür ederim ☺️ 🙏.
Gerçekten çok güzel bir dilek. Keşke hiç kimse bir “Araf” duygusunda kalmadan hayatını yaşayıp geçebilse. Ama edebiyatta insan, kendinden bir parça bulduğunda; bir duyguya, bir kırılmaya, bir sıkışmışlığa denk geldiğinde bazen gerçekten rahatlıyor, hatta iyileşiyor.
O yüzden bence Araf’ın asıl değeri, o duyguda kalmış okurlarla buluşabildiği yerde ortaya çıkacak. Çünkü insan kendini gördüğü hikâyeye başka tutunuyor. Diğer türlü sadece bir hikâye olarak okunur ve geçilir.